Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Аспекти властивостей житньо-пшеничної борошняної суміші жорнового помелу
    (2023) Заєць, Юлія Олександрівна; Оніщенко, Руслан Олексійович; Корж, Тамара Володимирівна
    Використання різних видів борошна і складання борошняних сумішей дозволяє вирішити ряд проблемних питань харчування та якості продукції. Цільнозернове жорнове борошно має вищу харчову цінність, оскільки воно містить важливі нутрієнти периферійних частин зернівки. Тому актуальними є дослідження поведінки білкового та вуглеводного комплексів в таких жорнових сумішах
  • Ескіз
    Документ
    Підбір оптимальної кількості відновника для каші миттєвого приготування
    (2019) Лабжинська, Маргарита Юріївна; Супрун-Крестова, Олена Юріївна; Корж, Тамара Володимирівна
    В роботі наведено результати визначення оптимального співвідношення між крупою та відновником для одержання готової страви з найкращими органолептичними показниками. Кількість відновника визначали виходячи із необхідності забезпечення певного рівня реологічних характеристик. В результаті проведених досліджень було визначено оптимальну концентрацію рідкої фази. Раціональне співвідношення екструдована композиційна суміш : вода складає 1:4,5. The results of determining the optimal ratio between cereals and reducing agents to produce a ready meal with the best organoleptic characteristics are presented in the paper. The amount of reducing agent was determined based on the need to provide a certain level of rheological characteristics. As a result of the conducted studies, the optimal concentration of the liquid phase was determined. The rational ratio of the extruded composite mixture: water is 1: 4,5.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення впливу полісахаридів льону на хлібопекарські властивості тіста
    (2015) Сичинська, Д.; Корж, Тамара Володимирівна
    Водні екстракти полісахаридів насіння льону з різним вмістом сухих речовин дещо по різному впливають на властивості тіста. В серії дослідів з використанням розчинів полісахаридів з вищим вмістом сухих речовин відмічається зростання газоутримуючої здатності тіста порівняно із цими показниками, для тіста з додаванням полісахаридів низької густини. Flax seeds polysaccharides aqueous extracts with different content of dry matter effect the properties of the dough slightly different. In a series of experiments using polysaccharide solutions with higher solids content an increase in dough gas-retaining capacity is noted as compared to those parameters for low-density polysaccharides content dough.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив теплового оброблення на технологічні властивості насіння льону
    (2013) Янюк, Тетяна Іванівна; Корж, Тамара Володимирівна; Фурманова, Юлія Петрівна; Потапчук, Ірина Володимирівна; Горбенко, І. В.
    Льон - одна з найдавніших культурних рослин. Він мас специфічні текстурні властивості - важко розжовується і прилипає до зубів. Наведено результати впливу термічного оброблення на ці властивості. Flax is one of the oldest cultivated plants. It has specific textural properties - it is hard chewable and teeth adhering. The results of thermal processing impact on these properties have been provided.
  • Ескіз
    Документ
    Технологія отримання екструзійної продукції. Перспективи використання
    (2013) Харченко, Євген Іванович; Перегуда, Микола Антонович; Корж, Тамара Володимирівна; Корецька, Ірина Львівна
    У роботі наведені перспективи використання і виробництва екструзій них сумішей. The resulted prospects of the use and production of extrusions mixtures are presented.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасна альтернатива м’ясному білку
    (2013) Харченко, Євген Іванович; Корецька, Ірина Львівна; Корж, Тамара Володимирівна; Перегуда, Микола Антонович
    Прописано можливості використання альтернативних видів білкової сировини. The possibilities of the use of alternative types of albuminous raw material are presented.