Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання олійних культур у м'ясопродуктах для людей хворих на цукровий діабет(2018) Кущ, Руслана Вікторівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Котляр, Євген ОлександровичТези містять результати вивчення доцільності використання борошна кунжуту, льону та насіння соняшника у рецептурі м’ясопродуктів для людей, хворих на цукровий діабет. The thesis contains the results of the study of the feasibility of using sesame flour, flaxseed and sunflower seeds in the formulation of meat products for people with diabetes mellitus.Документ Використання білково-вуглеводних композицій у рецептурах м’ясних хлібів(2018) Жадько, Марина Іванівна; Котляр, Євген Олександрович; Топчій, Оксана АнатоліївнаТези містять результати досліджень м’ясних хлібів з використанням білково-вуглеводного збагачувача на основі молочного білку та клітковини. The abstracts contain the results of research of meat loaves with the use of protein-carbohydrate enrichment on the basis of milk protein and fiber.