Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження можливостей подовження терміну зберігання кристалічного ірису
    (2006) Прилуцька, Ліна Петрівна; Кохан, Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна
    З метою подовження терміну зберігання кристалічного ірису використовували гігроскопічні речовини та джерело ферменту інвертази. За зміною органолептичних, фізико-хімічних та структурно-механічних властивостей досліджували позитивний вплив цих речовин на процес висихання виробів.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу технологічних факторів і сировини на термін зберігання неглазурованих молочних цукерок типу «Корівка»
    (2005) Кохан, Олена Олександрівна; Прилуцька, Ліна Петрівна; Яременко, Н. А.; Дорохович, Антонелла Миколаївна
    Основним процесом, що обумовлює термін зберігання молочних неглазурованих цукерок є їх черствіння. Експериментально встановлений позитивний влив гігроскопічних, вологоутримуючих речовин, джерела ферменту інвертази, емульгаторів на подовження терміну зберігання молочних цукерок. Встановлені раціональні дозування досліджуваних добавок.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження можливостей продовження терміну зберігання неглазурованих молочних цукерок типу «Корівка»
    (2005) Кохан, Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна
    Основним процесом, що обумовлює термін зберігання молочних неглазурованих цукерок є їх черствіння. Експериментально встановлений позитивний влив гігроскопічного моносахариди фруктози на подовження терміну зберігання молочних цукерок. Встановлені раціональні дозування фруктози на основі досліджень зміни товщини скоринки молочної цукерки під час її зберігання.