Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження можливостей подовження терміну зберігання кристалічного ірису(2006) Прилуцька, Ліна Петрівна; Кохан, Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла МиколаївнаЗ метою подовження терміну зберігання кристалічного ірису використовували гігроскопічні речовини та джерело ферменту інвертази. За зміною органолептичних, фізико-хімічних та структурно-механічних властивостей досліджували позитивний вплив цих речовин на процес висихання виробів.Документ Дослідження впливу технологічних факторів і сировини на термін зберігання неглазурованих молочних цукерок типу «Корівка»(2005) Кохан, Олена Олександрівна; Прилуцька, Ліна Петрівна; Яременко, Н. А.; Дорохович, Антонелла МиколаївнаОсновним процесом, що обумовлює термін зберігання молочних неглазурованих цукерок є їх черствіння. Експериментально встановлений позитивний влив гігроскопічних, вологоутримуючих речовин, джерела ферменту інвертази, емульгаторів на подовження терміну зберігання молочних цукерок. Встановлені раціональні дозування досліджуваних добавок.Документ Дослідження можливостей продовження терміну зберігання неглазурованих молочних цукерок типу «Корівка»(2005) Кохан, Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла МиколаївнаОсновним процесом, що обумовлює термін зберігання молочних неглазурованих цукерок є їх черствіння. Експериментально встановлений позитивний влив гігроскопічного моносахариди фруктози на подовження терміну зберігання молочних цукерок. Встановлені раціональні дозування фруктози на основі досліджень зміни товщини скоринки молочної цукерки під час її зберігання.