Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Математична модель течії газонаповненого тіста в циліндричному формувальному каналі
    (2011) Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир Іванович; Кравченко, Олександр Іванович
    У даній статті представлена інформація щодо використання методів математичного моделювання для детального дослідження процесів, що відбуваються в циліндричному формувальному каналі. This article presents information on the use of mathematical modeling for a detailed investigation of the processes occurring in a cylindrical mold channel.
  • Ескіз
    Документ
    Комплексне вирішення виробництва сухарних виробів
    (2011) Кравченко, Олександр Іванович
    Нами досліджено вплив механічної обробки та методів її здійснення для тіста, яке бродить під тиском, на зміну структурно-механічних властивостей тіста, якість готових виробів, а саме на стан поверхні та їх пористість. We studied the effect of mechanical treatment and methods of operation for the test pressure which roams, replace structural and mechanical properties test, the quality of finished products, namely on surface and porosity.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу накопичення вуглекислого газу в дріжджовому тісті при бродінні під надлишковим тиском
    (2011) Кравченко, Олександр Іванович; Теличкун, Володимир Іванович; Теличкун, Юлія Станіславівна
    Вуглекислий газ, який виділяється при бродінні тіста під час вистоювання тістових заготовок, частково іде на збільшення об’єму, частково втрачається в навколишнє середовище. При бродінні тіста під надлишковим тиском в закритій ємності відсутні втрати газу внаслідок дифузії через стінки пор і весь газ, що виділився розчиняється водою та поглинається білково-колоїдною структурою тіста. The carbon dioxide that is produced by fermenting the dough during proofing dough, and is partly to an increase in volume, partially lost to the environment. During fermentation test at a pressure in a closed vessel is no loss of gas by diffusion through the walls of the pores and all the gas released and absorbed water soluble protein-colloidal structure of the test.