Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання олійних культур у м'ясопродуктах для людей хворих на цукровий діабет(2018) Кущ, Руслана Вікторівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Котляр, Євген ОлександровичТези містять результати вивчення доцільності використання борошна кунжуту, льону та насіння соняшника у рецептурі м’ясопродуктів для людей, хворих на цукровий діабет. The thesis contains the results of the study of the feasibility of using sesame flour, flaxseed and sunflower seeds in the formulation of meat products for people with diabetes mellitus.Документ Використання клітковини у рецептурах комбінованих посічених напівфабрикатів(2018) Кущ, Руслана Вікторівна; Топчій, Оксана АнатоліївнаТези містять результати досліджень функціонально-технологічних властивостей посічених напівфабрикатів з частковою заміною м’ясної сировини на рослинні добавки, а саме клітковину пшениці, ячменю та рису. The theses contain the results of research of functional and technological properties of minced semi-finished products with a partial replacement of meat raw materials with plant additives, namely, cellulose of wheat, barley and rice.