Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Розрахунок швидкості випаровування вологи при конвективно-терморадіаційному сушінні
    (2016) Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Бурлака, Тетяна Василівна
    Сушіння - найдавніший метод консервування харчових продуктів і являє собою один з найбільш поширених процесів, що використовуються в цілях підвищення продовольчої стабільності, так як він знижує активність води в продукті, зменшує мікробіологічну активність і зводить до мінімуму фізичні та хімічні зміни в процесі зберігання. Drying is the most ancient method of food preservation and is one of the most common processes used to improve food stability, since it reduces the activity of water in the product, reduces microbiological activity and minimizes physical and chemical changes in the storage process.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження сушіння культивованих грибів різними інфрачервоними випромінювачами
    (2015) Буpлака, Тетяна Василівна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович
    В останні роки перспективним напрямом в харчовій промисловості є створення харчових продуктів нового покоління. Наразі значна частина сировини, яка використовується для виробництва харчових продуктів, переобтяжена засвоюваними вуглеводами і тому ці продукти мають низьку біологічну цінність, малий вміст вітамінів і підвищену калорійність. Нами пропонується удосконалити технологію виробництва харчових продуктів і використовувати принципово нову сировину - їстівні гриби. Огляд літературних джерел показав, що практично відсутні відомості про процеси, які відбуваються під час сушіння грибів. Тому, метою наших досліджень стало вивчення процесу сушіння культивованих грибів та змін, які відбуваються в грибах під час сушіння
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження дисперсних характеристик порошку яблучних вичавок при сушінні інфрачервоними променями
    (2010) Студзінська, Марина Олександрівна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Веселовська, Таїсія Євгеніївна; Малежик, Іван Федорович
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження порошку яблучних вичавок при сушінні інфрачервоними променями
    (2009) Третякова, О. М.; Дубковецький, Ігор Володимирович; Веселовська, Таїсія Євгеніївна; Малежик, Іван Федорович