Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Удосокналення технології морозива «Прохолода»(2011) Поліщук, Галина Євгеніївна; Мацько, Любов Михайлівна; Гулак, Олена ВолодимирівнаДоведено доцільність комбінування різних способів деструкції протопектину яблучного пюре. We proved the feasibility of combining different methods of protopectin apple puree destruction.Документ Розширення сировинної бази для виробництва морозива різних груп(НУХТ, 2010) Поліщук, Галина Євгеніївна; Рибак, Ольга Миколаївна; Гулак, Олена Володимирівна; Згурський, Андрій Володимирович; Мацько, Любов МихайлівнаРозроблено технологію морозива зі зниженим вмістом стабілізаторів. Been developed a technology by ice cream with low content stabilizers.