Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Тенденція розвитку ресторанного господарства в сучасних умовах(2022) Матиящук, Олена Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Кривчик, Марія АндріївнаДокумент Спеціальні програми-передумови системи управління безпечністю харчової продукції для закладів ресторанного господарства(2022) Кузьмін, Олег Володимирович; Михайленко, Владлена Миколаївна; Михайлов, Богдан ВолодимировичМетою роботи є структурування спеціальних програм-передумов, необхідних для підтримки гігієнічного середовища у харчовому ланцюгу системи управління безпечністю харчової продукції для закладів ресторанного господарства. The purpose of the work is the structuring of special prerequisite programs necessary to maintain a hygienic environment in the food chain of the food safety management system for restaurant establishments.