Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Продовольча безпека як економічна складова підвищення конкурентоспроможності потенціалу підприємства(2013) Михайленко, Ольга ВалеріївнаВ роботі досліджена сутність потенціалу підприємства с точки зору підвищення його кредитоспроможності та виділення рівнів продовольчої безпеки, яка суттєво впливає на процес формування та використання. досліджені основні аспекти продовольчої безпеки. This paper investigated the nature of the enterprise potential from the point of view of improving its credit ratings and the allocation of levels of food security, which significantly affects the formation and use. investigated basic aspects of food security.Документ Роль корпоративного управління в процесі реалізації потенциалу підприємства(2012) Михайленко, Ольга ВалеріївнаДосліджена роль корпоративного управління при визначені класифікації критеріїв оцінки ефективності роботи відділу управління персоналом підприємства. Сформульовані принципи управління підприємством та трудового потенціалу. The role of corporate governance in determining the classification criteria for evaluating the effectiveness of the HR department of the enterprise. Principles of management and labor potential.