Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Оптимізація технологічних параметрів виробництва високомальтозної патоки(2008) Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Кириченко, В. В.; Грабовська, Олена Вячеславівна; Мірошник, Володимир Олександрович; Розборський, Є. В.Розроблено математичну модель, яка описує вплив вхідних параметрів процесу: дозування β-амілази, пуллуланази, грибної α-амілази, місця введення грибної α-амілази, загальної тривалості зцукрювання на накопичення мальтози в гідролізатах. Визначено оптимальні технологічні параметри процесу. Розроблено математичну модель процесу очищення гідролізатів від жиро-білкового комплексу за допомогою флокулянта “Полідез” та встановлено його оптимадьні параметри. A mathematical model that describes the effect of the input parameters of the process: dosing β-amylase, pullulanase, α-amylase, mushroom, mushroom site of injection α-amylase, the total duration of saccharification on the accumulation of maltose in the hydrolysates. The optimal technological parameters of the process. A mathematical model of the process of cleaning hydrolysates from fat-protein complex using flocculant "Polidez" and set its optimal parameters.Документ Дослідження впливу мутаротації на швидкість кристалізації глюкози(2003) Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Григоренко, Л. О.; Грабовська, Олена Вячеславівна; Мірошник, Володимир ОлександровичВиявлено вплив мутаротації глюкози на швидкість її кристалізації в умовах технологічного процесу з використанням кислотно-ферментативного гідролізу крохмалю. Отримані залежності швидкості мутаротації глюкози від температури дозволяють зкорегувати температурний режим кристалізації гідратної глюкози у виробництві. The influence on the rate of glucose mutarotation its crystallization process conditions using the acid-enzyme hydrolysis of starch. The resulting dependence of the rate of glucose mutarotation allow to adjust the temperature of crystallization temperature regime hydrated glucose production.Документ Математичне моделювання гідродинамічної структури потоків у вертикальному прогресивному протитечійному переддефекаторі на основі експериментальних функцій розподілу часу перебування елементів потоку(2011) Петруша, Оксана Олександрівна; Мірошник, Володимир Олександрович; Рева, Леонід ПавловичВ процесі попередньої дефекації дифузійного соку, одним з головних показників є гідродинамічна структура потоків у апараті, що суттєво пливає на технологічні аспекти процесу. When preforming predefecation of diffusion juice, one of the major indicators is the hydrodynamic structure of flows in the device, which significantly affects the technological aspects of the process.Документ Дослідження структури потоків у фізичній моделі прогресивного протитечійного переддефекатора(2010) Петруша, Оксана Олександрівна; Мірошник, Володимир Олександрович; Рева, Леонід ПавловичНа основі фізичної моделі вертикального прогресивного протитечійного передефекатора було досліджено функції розподілу часу перебування частинок основного та рециркуляційного потоків в апараті, які стали базою для створення математичної секційно-рециркуляційної моделі, що адекватно описує експериментальні дані.Документ Моделювання і оптимізація попередньої дефекації(2009) Петруша, Оксана Олександрівна; Мірошник, Володимир Олександрович; Рева, Леонід ПавловичРозроблена математична модель прогресивної протитечійної переддефекації дифузійного соку за типом Брігель-Мюллера.Документ Кінетика процесів в апаратах очищення дифузіного соку(НУХТ, 2008) Петруша, Оксана Олександрівна; Мірошник, Володимир Олександрович; Рева, Леонід ПавловичЗа експериментальними функціями розподілу часу перебування елементів потоку у промислових апаратах розраховано їх статистичні характеристики. On the basis of the retention time distribution functions for the stream elements in the industrial apparatus their statistical characteristics have been calculated.