Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів шляхом використання вітамінно-мінеральних комплексів(2011) Кочерга, Валентина Іванівна; Назар, Мар'яна ІгорівнаРозглянуто використання вітамінно-мінеральних добавок у технології борошняних кондитерських виробів. Vitamin and mineral supplements using in technology of flour confectionary products has been studied.Документ Використання нетрадиційної сировини та фітокомпозицій у виробництві кексів(2010) Кочерга, Валентина Іванівна; Назар, Мар'яна ІгорівнаЗапропоновано використання нетрадиційної сировини (борошно рисове і гречане) і фітодобавок з метою підвищення харчової цінності кексів. Alternative raw materials (rice and buckwheat flour) and phytosupplements are proposed with the aim of improving the nutritional value of cakes.Документ Шляхи оптимізації рецептури кексового тіста та виробів з нього(2012) Назаренко, Олександр Юрійович; Назар, Мар'яна ІгорівнаДосліджено перспективи використання фітокомпозицій у виробництві кондитерських борошняних виробів.Документ Шляхи удосконалення кондитерської продукції з бісквітного тіста фітокомпозицією «жемчуг»(2012) Рижинко, А. В.; Назар, Мар'яна ІгорівнаПредставлено результати досліджень збагачення борошняних кондитерських виробів, у т.ч. бісквітних, фітокомпозиціями.