Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
18 результатів
Результати пошуку
Документ Підвищення ефективності роботи пастеризаційної установки молока(2022) Красуцький, Володимир; Олішевський, Валентин Вікторович; Бабко, Євген МиколайовичВ результаті встановлення нової системи керування запірно-регулювальних елементів реалізована система автоматичної підтримки заданої температури молока пастеризаційної установки А1-ОКЛ-5 у передбачених технологічним процесом межах.Документ Модернізація валкового екструдеру для формування тістових заготовок вірменського лаваша(2022-04) Бруква, Олексій Юрійович; Бабко, Євген Миколайови; Олішевський, Валентин ВікторовичПроцес формування тістових заготовок вірменського лаваша — один з найскладніших технологічних процесів, під час якого розкриваються найрізноманітніші фізико-механічні властивості формуючого матеріалу. Тому конструкторські рішення формуючих машин повністю визначається технологічними властивостями певного середовища.Документ Модернізація преса глибокого віджиму бурякового жому(Лобанов, Д. Модернізація преса глибокого віджиму бурякового жому / Д. Лобанов, В. Олішевський, Є. Бабко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : Матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень-травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 2. – С. 52, 2022-04) Лобанов, Денис Володимирович; Олішевський, Валентин Вікторович; Бабко, Євген МиколайовичВід форми поверхні в більшій ступені залежить інтенсивність тепловіддачі та відповідно ефективність роботи апарату. В результаті встановлення нової системи керування запірно-регулювальних елементів реалізована система автоматичної підтримки заданої температури молока пастеризаційної установки А1-ОКЛ-5 у передбачених технологічним процесом межах.Документ Модернізація формувальної машини тіста вірменського лавашу в лінії АЛ-130(2022-10-25) Бруква, Олексій Юрійович; Бабко, Євген Миколайович; Олішевський, Валентин ВікторовичНедоліком вузла нагнітання є конструкція валка, що може обумовлювати проблематику з точки зору гігієнічності процесу під час експлуатації, а саме потрапляння у тісто матеріалів. Нами була вдосконалення конструкції валу таким чином, аби гігієнічні показники були покращені, безпека для споживача готової харчової продукції була забезпечена згідно вимогам.Документ Модернізація транспортно-розподільчої системи пресу бурякового жому(2022) Коваленко, Наталія; Бабко, Євген Миколайович; Олішевський, Валентин ВікторовичСучасний стан техніки і технології вітчизняного цукрового виробництва не забезпечує достатньої повноти вилучення сахарози з буряка, високоефективну вапняно-вуглекислотну очистку та комплексне перероблення вторинних продуктів (жом, патока), внаслідок чого знижується ресурсо- та енергоефективність виробництва. Сучасний підхід до екстрагування сахарози включає глибоке пресуванням жому.Документ Модернізації механізації та автоматизації в хлібопекарській промисловості(2023) Стрикун, Микола Миколайович; Олішевський, Валентин Вікторович; Бабко, Євген МиколайовичПідвищення рівня механізації і автоматизації в хлібопекарській промисловості часто пов'язане з необхідністю спеціалізації виробництва і більш-менш жорсткої фіксації, послідовності і ритму виробничих операцій. Тому на пекарні впроваджено дві виробничі лінії: Комплексні механізовані та автоматизовані потокові лінії призначені для випуску основних видів масової продукції, в тому числі хліба, батонів і булочок різної форми.Документ Модернізація пакувальної машини KHS KISTERS INNOPACK SP з вдосконаленням вузла подачі плівки(2023) Сизонюк, Владислав Сергійович; Олішевський, Валентин Вікторович; Бабко, Євген МиколайовичВ результаті запропонованої модернізації одержано можливість встановлення рулону з плівкою в потрібне положення, що значно зменшує час простою машини при його заміні та полегшує роботу оператора, покращує загальну технічну культуру виробництва через зменшення впливу людського фактору. Також дана модернізація усуває можливість виникнення бракованої продукції, завдяки цьому підвищується продуктивність роботи даного механізму, а також розширюється сфера можливого застосування для пакування у термоусадкову полімерну плівку різноманітних видів продукції.Документ Інтенсифікація процесу отримання сирного зерна шляхом модернізації сировиготовлювача серії «CVH»(2023) Лобанов, Денис Володимирович; Олішевський, Валентин Вікторович; Бабко, Євген МиколайовичЗа результатами досліджень було визначено найбільш раціональні технологічні параметри процесу ферментації для сирної маси збагаченої молочнокислою мікрофлорою - температура середовища ферментації – 15 і 20 °С; - тривалість процесу ферментації – не менше 24 год; - титрована кислотність середовища ферментації – не нижче 120 °С.Документ Дослідження структурно-механічних властивостей тіста вірменського лавашу в лінії ал-130 з метою підвищення його якості(2023) Бруква, Олексій Юрійович; Бабко, Євген Миколайович; Олішевський, Валентин ВікторовичТривалість випікання виробів одного і того ж сорту не тільки в різних печах, а і в однакових може бути різною, що пояснюється різними тепловими і зволожувальними режимами, а також в якійсь мірі зміною якості сировини і тіста. За допомогою програмного забезпечення Autodesk CFD були проведені дослідження чисельним моделюванням.Документ Удосконалення процесу нанофільтрації для виробництва сухої сироватки(2023) Бартошак, Андрій Вікторович; Бабко, Євген Миколайович; Олішевський, Валентин ВікторовичВ даній роботі здійснювались дослідження в модельному середовищі по удосконаленню установки нанофільтрації шляхом укомплектування її анодами та катодами у зоні відбору пермеату, задля здійснення рушійної сили для видалення солей із продукту. Тобто здійснення того ж електродіалізу тільки без використання іонітових мембран, та шляхом недорогого переобладнання установки нанофільтрації на виробництвах.