Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Переваги використання електронного меню в закладах ресторанного господарства(2019) Павлюченко, Олена Станіславівна; Польовик, Володимир Вікторович; Бережна, Тетяна ОлегівнаПроаналізовано основні переваги використання електронного меню в закладах ресторанного господарства. The main advantages of using an electronic menu in restaurants are analyzed.Документ Особливості використання прянощів в технології кулінарної продукції українській кухні(2019) Павлюченко, Олена Станіславівна; Дух, Катерина ВікторівнаПроведено аналіз найбільш популярних прянощів та особливостей їх використання в українській кухні. An analysis of the most popular spices and the features of their use in Ukrainian cuisine was carried out.Документ Сучасні технології супів для закладів ресторанного господарства(2022) Крикунова, Анастасія Вячеславівна; Павлюченко, Олена СтаніславівнаДосліджено можливості використання вівсяного напою у технології супів-пюре для закладів ресторанного господарства. The possibility of using oat drink in the technology of pureed soups for restaurants was studied.Документ Використання насіння чіа в технології десертної продукції(2018) Вознюк, Марина Андріївна; Павлюченко, Олена СтаніславівнаДосліджено технологічні особливості виготовлення пана-коти з насінням чіа. The technological features of making pana cotta with chia seeds were studied.