Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Особливості ідентифікації небезпечних факторів для оператора ринку малої потужності
    (2021) Негода, Дар’я Едуардівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Визначення критичних контрольних точок на хлібопекарському підприємстві являє собою аналіз всіх етапів виробництва, оцінки появи небезпечних факторів. Система управління безпечністю дозволяє ідентифікувати конкретні види небезпечних факторів та проводити заходи щодо їх контролю
  • Ескіз
    Документ
    Діджиталізація аудиту технологічних процесів з використанням додатку iAuditor
    (2021) Соколець, Тетяна Олександрівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Загалом, діджиталізація будь-яких процесів - це великий крок вперед. Особливо, якщо це стосується безпеки харчових продуктів. В будь-якому випадку діджиталізація технологічних процесів значно скорочує час перевірки і робить її більш детальною. А це призводить лише до позитивних моментів
  • Ескіз
    Документ
    Проблематика визначення пористості хлібобулочних виробів за допомогою програми ImageJ
    (2023) Ткаченко, Таісія Павлівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Проведений аналіз основних перешкод до визначення пористості виробів з темнішим м'якишем від хліба з пшеничного борошна вищого сорту.