Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 82
  • Ескіз
    Документ
    Особливості ідентифікації небезпечних факторів для оператора ринку малої потужності
    (2021) Негода, Дар’я Едуардівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Визначення критичних контрольних точок на хлібопекарському підприємстві являє собою аналіз всіх етапів виробництва, оцінки появи небезпечних факторів. Система управління безпечністю дозволяє ідентифікувати конкретні види небезпечних факторів та проводити заходи щодо їх контролю
  • Ескіз
    Документ
    Діджиталізація аудиту технологічних процесів з використанням додатку iAuditor
    (2021) Соколець, Тетяна Олександрівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Загалом, діджиталізація будь-яких процесів - це великий крок вперед. Особливо, якщо це стосується безпеки харчових продуктів. В будь-якому випадку діджиталізація технологічних процесів значно скорочує час перевірки і робить її більш детальною. А це призводить лише до позитивних моментів
  • Ескіз
    Документ
    Особливості системи простежуваності у пивоварній галузі
    (2021) Івашко, Ірина Анатоліївна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Належно розроблена система простежуваності надає оператору ринку можливість відстежувати харчовий продукт уздовж усього ланцюга виробництва, починаючи від постачальника сировини для виробництва харчового продукту та закінчуючи реалізацією на споживчий ринок готового харчового продукту. Розроблені протоколи простежуваності на пивоварних підприємствах забезпечують за невеликий період часу відстежити процес виробництва харчової продукції та вирішити невідповідності
  • Ескіз
    Документ
    Метод аналізування причин і наслідків ризиків окремих етапів харчового виробництва
    (2021) Бондаренко, Дарина Анатоліївна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Сучасний підхід в управлінні харчовим підприємством повинен базуватись на ризик-орієнтованому мислені, яке передбачає аналізування всіх можливих відхилень, для наступного їх попередження, контролю та управління. Застосування суміщеного методу аналізу причин і наслідків є формування всебічного розуміння системи і виявлення всіх потенційних відхилень
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка якості безглютенового хліба
    (2021) Корх, Тетяна Анатоліївна; Петруша, Оксана Олександрівна
    За даними Всесвітньої асоціації гастроентерологів, чутливість до глютену зачіпає близько 1 % населення світу. Під час оцінки якості продукту без глютену важливим фактором є вибір методу контролю вмісту клейковини в сировині та готовій продукції. При виготовленні безглютенових продуктів виробники повинні дотримуватися і застосовуватись суворі норми охорони здоров’я, а також комплексний контроль якості сировини та готової продукції
  • Ескіз
    Документ
    Контроль за вмістом лугу у пляшкомийній машині
    (2021) Слюсар, Аліна Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    В ході виконання роботи наведена характеристика застосування ризик-орієнтованого підходу у виробництві напоїв в скляну тару. Було проаналізовано використання скляної упаковки у виробництві напоїв та екологічну безпечність використання скляної тари. Наведено технологічну експертизу процесу підготовки скляної тари у виробництві пива та безалкогольних напоїв, яка включає аналіз процесу миття скляної пляшки, технологічну експертизу роботи пляшкомийної машини «Krones», дослідження показників пляшкомийної машини, технологічна експертиза процесу інспекції. The study describes the application of a risk-based approach in the production of beverages in glass containers. The use of glass packaging in beverage production and the environmental safety of glass containers were analysed. A technological examination of the process of preparing glass containers in the production of beer and soft drinks is presented, which includes an analysis of the glass bottle washing process, a technological examination of the ‘Krones’ bottle washing machine, a study of the bottle washing machine's performance, and a technological examination of the inspection process.
  • Ескіз
    Документ
    Нагляд за дерев'яною тарою для попередження фізичного небезпечного фактору
    (2021) Харченко, Оксана Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Дерев'яна тара широко поширена в обігу. Її виготовляють з деревини різних порід. Зазвичай дерев’яна транспортна тара є засобом багаторазового використання. Якість і безпечність тари, що знаходиться в обігу оператора ринку харчової промисловості, визначається на основі вимог діючих Правил застосування, обігу і повернення засобів упаковки в Україні та Правил повторного використання дерев'яної, картонної тари та паперових мішків в Україні. Дерев'яна тара потребує постійного контролю за належним станом тари, виявлення та уникнення невідповідностей, задля забезпечення випуску безпечної продукції
  • Ескіз
    Документ
    Заходи захисту харчових продуктів від навмисного забруднення, саботажу та біотероризму
    (2021) Ткаченко, Таісія Павлівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Останнім часом оператору ринку все більше зацікавлені впровадження систем, що дозволяють контролювати захист харчових продуктів, такою системою є ТАССР. Cистема ТАССР оцінює найбільш ймовірні загрози, до них належать: зловмисне забруднення харчового продукту; саботаж у ланцюгу поставок; застосування харчових продуктів і напоїв у терористичних цілях; шпигунство; підробка; кіберзлочини
  • Ескіз
    Документ
    Ідентифікація небезпечного фактору – алерген в сухих сніданках
    (2020) Вержанська, Марія Сергіївна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Різноманіття алергенів та їхній негативний вплив на здоров’я людей, формує необхідності організації належного контролю продуктів та їх виробництва. Належні практики повинні передбачати моніторинг алергенів на підприємстві для всього асортименту та правильне маркування продукції
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз способів моніторингу температури хлібопекарських виробів в системі HACCP
    (2020) Рашко, Яніна Миколаївна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Визначальною критичною контрольною точкою виробництва хлібопекарської продукції є стадія випікання. Вибір методу моніторингу температури випікання хлібопекарської продукції має враховувати специфічність одиниці обладнання в якому проводиться власне процес випікання виробів