Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Основні напрямки конкурентоспроможності готельних підприємств
    (2017) Цишек, Олена Володимирівна; Примак, Тетяна Юхимівна
    Сучасний стан готельних послуг характеризується відсутністю реальних інвестицій, низьким рівнем готельного сервісу, недостатньою кількістю готельних місць, дефіцитом кваліфікованих кадрів. Виробництво готельних послуг вимагає високих матеріальних постійних витрат при істотно менших змінних витратах. Особливе значення для розвитку готельних послуг має вивчення всієї готельної індустрії, її стану і тенденцій розвитку. The current state of hotel services is characterized by a lack of real investments, a low level of hotel service, insufficient number of hotel places, shortage of skilled personnel. Production of hotel services requires high material costs and substantially lower variable costs. The study of the entire hotel industry, its state and development trends have a particular importance for the development of hotel services.
  • Ескіз
    Документ
    Типи конкуренції та їх вплив на інноваційну активність підприємства туристичної сфери
    (2017) Трададенко, Тетяна Павлівна; Примак, Тетяна Юхимівна
    Інноваційні технології у туристичній галузі є вимогою часу, що дозволяють не тільки підвищувати якість послуг, але і раціонально використовувати всі наявні ресурси як для туристів, так і для власників туристичного бізнесу. По мірі розвитку НТП будуть розвиватися і інноваційні технології у туристичній галузі, які дозволяють відкривати нові можливості для інноваторів та роблять туризм доступним для різних категорій населення. Innovative technologies in the tourism industry are the requirement of time, which allows not only to improve the quality of services, but also rationally use all available resources for both tourists and tourists business. As the NTP evolves, innovative technologies in the tourism industry will be developed, will open new opportunities for innovators and make tourism accessible to different categories of the population.
  • Ескіз
    Документ
    IT-туристичні підприємства на ринку України
    (2017) Дударенко, Віта; Примак, Тетяна Юхимівна
    В сучасних умовах неможливо забезпечити якісне ведення туристичного бізнесу без впровадження й застосування новітніх інформаційних технологій. Саме їх використання на практиці забезпечить дотримання суб’єктами туристичної діяльності комплексу взаємодіючих і взаємодоповнюючих вимог, що формують якість туристичних послуг. Now it is impossible to provide high-quality tourism business without the introduction and application of the latest information technologies. Only their use in practice could ensure compliance the subjects of tourist activity with a complex of interacting and complementary requirements that forms a quality of travel services.
  • Ескіз
    Документ
    Гастронаціоналізм як сучасний тренд сфери гостинності
    (2016) Басюк, Дарія Іванівна; Примак, Тетяна Юхимівна
    У сьогоднішній Європі споживання їжі стало важливим елементом культури,a дегустація типових продуктів та напоїв у місцях їх виробництва є популярним хобі. Гастрономічний туризм став одним з трендів сучасного туристичного попиту. Розвиток цього виду туризму дозволяє збільшити тривалість туристичного сезону у певному регіоні, покращити туристичний імідж місцевості, збільшити кількість туристичних прибуттів, збагатити та диференціювати місцевий туристичний продукт за рахунок впровадження винних турів, тематичних фестивалів, екскурсій, дегустацій та презентацій. In today's Europe, food consumption has become an important element of culture, and tasting of typical products and beverages in their production areas is a popular hobby. Gastronomic tourism has become one of the trends of modern tourist demand. The development of this type of tourism can increase the duration of the tourist season in a certain region, improve the tourist image of the area, increase the number of tourist arrivals, enrich and differentiate the local tourist product through the introduction of wine tours, thematic festivals, excursions, tastings and presentations.
  • Ескіз
    Документ
    Еногастрономічний туризм: особливості розвитку в Південно - Східній Азії на прикладі Таїланду
    (2015) Ткачук, Леоніла Миколаївна; Примак, Тетяна Юхимівна