Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Особливості використання СО2-екстракту хмелю в технології високостійкого пива
    (2006) Проценко, Лідія Василівна; Венгер, Олександр Олександрович; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Ляшенко, Микола Іванович
    Для подовження терміну реалізації товарної продукції, що є актуальною проблемою пивоваріння, пиво повинно мати високу не тільки біологічну, але і колоїдну стійкість. Основними причинами небіологічних колоїдних помутнінь можуть бути поліпептиди, поліфеноли, іони металів і полісахариди сусла. To extend the sale of commodity products, which is the actual problem brewing, beer should be high not only biological but also colloidal stability. The main reasons for non-biological colloidal turbidity can be polypeptides polyphenols and polysaccharides metal ions wort.
  • Ескіз
    Документ
    Застосування цукровмісної сировини в пивоварінні
    (2006) Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Кислюк, Андрій Вікторович; Воробйова, Оксана Володимирівна; Таволжан, Алла Іванівна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Проценко, Лідія Василівна
    Застосування замінників традиційного солоду у виробництві пива обумовлено необхідністю розширення асортименту, а також дає можливість зниження витрат на сировину. Але перероблення несолоджених зернопродуктів має ряд обмежень: потребує додаткових витрат на ферментні препарати,ускладнює технологічні процеси.