Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи перероблення авокадо в консервній промисловості(2021) Процюк, Дмитро Сергійович; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир ПавловичУ роботі запропоновано плоди авокадо як основу для створення нових видів закусочних, обідніх, м’ясо-рослинних та рибних консервів, що значно розширює існуючий асортимент та дозволить створити порційні страви, готові до вживання.Документ Аналіз ринку м’ясоімітуючої продукції(2021) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Процюк, Дмитро СергійовичРезультати досліджень зарубіжних споживачів підтверджують, що рослинні альтернативи м’ясної продукції готові купувати не тільки вегетаріанці, але й прихильники традиційної моделі харчування. Одним з головних питань все ще залишається ціна цього продукту.Документ Використання озону в технологіях зберігання плодів та овочів(2020) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Процюк, Дмитро СергійовичОзон має потужну бактерицидну дію, здатний ефективно руйнувати різні види цвілевих грибів і дріжджів, мікроорганізмів і продуктів їх життєдіяльності (токсинів), комах-шкідників. При середній концентрації озону 10 мг/м3 і часу озонування близько 4 год термін зберігання овочів збільшується в 1,5-2 рази. Ozone has a powerful bactericidal effect, capable of effectively destroying various species of molds and yeast, microorganisms and products of their vital activity (toxins), insect pests. At average ozone concentration of 10 mg/m3 and ozonation time of about 4 h, the shelf life of vegetables increases in 1.5-2 times.Документ Використання панцирів креветок у виробництві бульйонів та соусів(2020) Чиженко, Максим Костянтинович; Процюк, Дмитро Сергійович; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаВідходи ракоподібних складають 50-60% та багаті на хітин. При потраплянні в людський організм, він здатний ефективно поглинати негативно заряджені жирні кислоти, відокремлювати їх і, перешкоджаючи всмоктуванню в кишківник, виводити з організму. В роботі запропоновано використання відходів для приготування соусів та бульйонів. Waste crustaceans make up 50-60% and are rich in chitin. Once in the human body, it is able to effectively absorb negatively charged fatty acids, separate them and, preventing absorption into the intestine, excreted from the body. The paper suggests the use of waste for the preparation of sauces and broths.