Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
31 результатів
Результати пошуку
Документ Переваги організації тімбілдингу як чинника згуртування колективу(2023) Чайковська, Марина Олександрівна; Пушка, Ольга СергіївнаУ статті охарактеризовано управлінські підходи, які направлені на підвищення ефективності праці кадрів підприємства за рахунок командоутворюючих мотивуючих заходів типу тімбілдінгДокумент Крафтове виноробство в Україні(2023) Загоруй, Оксана Сергіївна; Пушка, Ольга СергіївнаУ статті охарактеризовано основні виноробні регіони України, стан та перспективи розвитку крафтового виноробства в умова воєнного стануДокумент Сучасні підходи до формування меню сніданків при готелях(2022) Романюк, Ангеліна Василівна; Пушка, Ольга СергіївнаВ роботі проаналізовано сучасні потреби потенційних постояльців засобів розміщення у дієтичному харчуванні. The paper analyzes the current needs of potential residents of accommodation facilities in dietary nutrition.Документ Особливості виготовлення вегетаріанської кулінарної продукції(2022) Чумак, Аліна Андріївна; Пушка, Ольга СергіївнаВ роботі проаналізовано принципи харчування вегетаріанців та веганів, запропоновано альтернативну заміну сировині тваринного походження в технології млинців.The paper analyzes the principles of nutrition of vegetarians and vegans, offers an alternative replacement for raw materials of animal origin in the technology of pancakes.Документ Особливості виготовлення кулінарної продукції для людей з непереносимістю лактози(2022) Макарівська, Дарія Миколаївна; Пушка, Ольга СергіївнаВ роботі охарактеризовано можливі варіанти заміни молока в технології млинців.The paper describes the possible options for replacing milk in the technology of pancakes.Документ Особливості використання цукрозамінників у технології кулінарної продукції(2022) Винник, Ірина Олександрівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Ковтун, Аліна ВолодимирівнаВ роботі проаналізовано перспективні цукрозамінники в технології кулінарної продукції.The paper analyzes promising sugar substitutes in the technology of culinary products.Документ Методи виокремлення закладів ресторанного господарства від конкурентів та залучення нових гостей в контексті здорового способу життя(2022) Нікітюк, Анастасія Олександрівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Коваль, Ольга ВолодимирівнаУ роботі наведено способи удосконалення організації харчування для компенсації цукрового діабету в закладах ресторанного господарства. The paper presents ways to improve the organization of nutrition to compensate for diabetes in restaurants.Документ Бренд - як невід′ємна складова успішності функціонування готельного підприємства(2021) Козаченко, Ольга Володимирівна; Пушка, Ольга СергіївнаУ роботі проаналізовано значення бренду в успішності функціонування готельних підприємств. The paper analyzes the importance of the brand in the success of hotel enterprises.Документ Барна індустрія в умовах пандемії(2021) Устінова, Катерина Романівна; Пушка, Ольга СергіївнаУ статті описано напрямки розвитку барної індустрії в умовах пандемії. The article describes the directions of development of the bar industry in a pandemic.Документ Сучасний тренд 3d-друку кулінарії в закладах готельно-ресторанного господарства(2021) Разкевич, Владислава Юріївна; Пушка, Ольга СергіївнаУ статті описано перспективи використання 3d-друку кулінарії в закладах готельно-ресторанного господарства. The article describes the prospects for the use of 3D printing of cooking in the hotel and restaurant industry.