Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив лляної олії на формування мікроструктури суспензії добавки із насіння льону(2011) Махоніна, Марина Юріївна; Рашевська, Тамара ОлексіївнаНа кафедрі технології молока і молочних продуктів Національного університету харчових технологій розроблено новий вид вершкового масла оздоровчого призначення з добавкою із насіння льону, яка вноситься в масло у вигляді її суспензії в маслянці. At the Department of Technology of milk and milk products of National University Food Technology developed a new type of butter with the addition of flaxseed, which is brought into the butter in the form of a suspension.Документ Вплив добавки з насіння льону на структуру та консистенцію вершкового масла(2009) Махоніна, Марина Юріївна; Українець, Анатолій Іванович; Рашевська, Тамара ОлексіївнаДосліджено вплив добавки з насіння льону на структуру та консистенцію вершкового масла. The effect of flax seed additive on the structure and consistency of butter was investigated.Документ Лляне насіння як компонент при виробництві масляних паст з гепатопротекторними властивостями(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Ковтун, Юрій АнатолійовичПоказана можливість використання насіння льону для надання масляній пасті гепатопротекторних властивостей. Using flaxseed as hepatoprotective additive in butter paste.