Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 34
  • Ескіз
    Документ
    Перспективні напрямки заміни тваринних продуктів на рослинні в технологіях кондитерських виробів
    (2022) Вархол, Вероніка Олегівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології кавових напоїв із додаванням нетрадиційної рослинної сировини
    (2022) Гольник, Андрій Миколайович; Польовик, Володимир Вікторович; Кузьмін, Олег Володимирович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Метою роботи є удосконалення технології кавових напоїв на основі безлактозного «рослинного молока» з додаванням нетрадиційної рослинної сировини – ягідних порошків. The purpose of the work is to improve the technology of coffee drinks based on lactose-free "plant milk" with the addition of non-traditional plant raw materials - berry powders.
  • Ескіз
    Документ
    Тренди барної індустрії
    (2022) Гусєв, Данило Антонович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Матеріалом для дослідження стали статистичні данні запитів в мережі інтернет, тенденції, що спостерігаються в індустрії та новітні впровадження в популярних закладах.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив цукрового діабету на харчування людини
    (2022) Дяченко, Ольга Сергіївна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Основними принципами лікувального та правильного харчування при цукровому діабеті є збалансованість кількості білків, жирів і вуглеводів. Харчування при діабеті для кожного є строго індивідуальним і визначається лікарем в залежності від типу захворювання. Проте їжа повинна прийматися приблизно рівними порціями 5-6 разів на день, а її добова кількість має покривати енергетичні потреби хворого, не перевищуючи їх. Аналізуючи наукову літературу з даного питання було виявлено що, все ж таки існують однакові для всіх хворих вимоги, згідно з якими визначено, які продукти можна їсти, а які слід обмежувати.
  • Ескіз
    Документ
    Наукове обґрунтування та аналіз технології борошняних кондитерських виробів на основі фітозбагачувачів
    (2022) Мудрик, Марія Володимирівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Предметом дослідження є кекс „Столичний” виготовлений за рецептурою БКВ; кекс ”Столичний” з овочевими збагачувачами на основі гарбузового пюре (із заміною 5, 10, 15, 20% добавок (пюре) до маси борошна); кекс ”Столичний” з овочевими збагачувачами на основі морквяного пюре (із заміною 5, 10, 15, 20%). Використано загальноприйняті та стандартні методи досліджень функціонально-технологічних, фізико-хімічних показників добавок, сировини, напівфабрикатів та готових виробів. Дослідження проводилися за загальноприйнятими методиками згідно чинних стандартів (ДСТУ 4683:2006 Вироби кондитерські.
  • Ескіз
    Документ
    Десерти зниженої енергетичної цінності
    (2022) Сокол, Аліна Олегівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Предметом дослідження є десерти зниженої енергетичної цінності виготовлений за власно розробленою рецептурою, а саме «Вівсяно-яблучне печиво». При розробці новітніх рецептур було використано загальноприйняті та стандартні методи досліджень функціонально-технологічних, фізико-хімічних показників сировини та готових виробів. The subject of the research is desserts of reduced energy value made according to a recipe developed by myself, namely "Oat-apple cookies". When developing the latest recipes, generally accepted and standard research methods of functional-technological, physico-chemical indicators of raw materials and finished products were used.
  • Ескіз
    Документ
    Використання натуральних барвників в технологіях борошняних виробів
    (2022) Вархол, Вероніка Олегівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Під час роботи було використано методи аналізу і синтезу, порівняння натуральних харчових барвників. During the work, methods of analysis and synthesis, comparison of natural food dyes were used.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні напрямки у технології страв з сільськогосподарської птиці
    (2022) Гранат, Денис Сергійович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Об’єктом дослідження є технологія котлети по-київськи з використання рослинної сировини (меленої висушеної паприки). The object of the study is the technology of Kyiv-style cutlets using vegetable raw materials (ground dried paprika).
  • Ескіз
    Документ
    Використання нетрадиційної сировини у технологіях борошняних кондитерських виробів
    (2021) Дяченко, Ольга; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні методи обслуговування в закладах ресторанного господарства
    (2021) Винник, Вікторія Віталіївна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Метою досліджень є виявлення інноваційних методів обслуговування, що впливають на розвиток та підвищення ефективної діяльності закладів ресторанного господарства. The purpose of the research is to identify innovative service methods that affect the development and increase of the effective activity of restaurant establishments.