Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Автоматизована система управління дифузійною станцією, як складовою комп’ютерно-інтегрованої системи цукрового заводу, з використанням тезорного аналізу(2017) Варичев, Андрій Іванович; Сідлецький, Віктор МихайловичДифузійне відділення одне з перших станцій в процесі цукрового виробництва. Його робота впливає на темп і ритмічність роботи заводу в цілому. The diffusion station is one of the first stations in the process of sugar production. Its work influences the pace and rhythm of the plant's work in a general way.Документ Вдосконалення системи керування дифузійної станції цукрового заводу(2009) Сідлецький, Віктор Михайлович; Ельперін, Ігор ВолодимировичОсновним завданням системи автоматизації дифузійної установки є підтримання матеріального балансу, що забезпечує не тільки мінімальні умови нормального функціонування обладнання дифузійної станції, але і отримання оптимальних для конкретних умов концентрації сухих речовин у дифузійному соку і втрат цукру у жомі. The main task of the automation system installation diffusion is to maintain financial balance, which not only provides minimum conditions for the normal functioning of equipment diffusion plant, but getting the best for the specific conditions of the concentration of solids in the juice and sugar losses in the bagasse.Документ Інтеграція промислових даних в системі управління відділеннями сокового потоку цукрового заводу(2014) Сідлецький, Віктор Михайлович; Левченко, Олександр ІвановичНезважаючи на досить просту технологічну схему, процес висолоджування є складною системою, в якій відбуваються різноманітні масообмінні, теплообмінні та фізико-хімічні процеси. На даний час розробляється значна кількість стандартів, які допомагають описати та змеделювати проблемну область так, що це дозволить зв’язати нижній рівень - системи автоматизації, та верхній рівень - бізнес процесів. Despite the relatively simple flow chart sweetening off process is a complex system in which there are various mass transfer, heat transfer and physical-chemical processes. Currently, a large number of standards that help describe and zmedelyuvaty problem area so that it will link the lower level - the automation system and the upper level - the business processes.