Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Впровадження нового міжнародного стандарту з управління охороною праці(2017) Ворона, Катерина; Сірик, Аліна ОлегівнаПроведено дослідження нового міжнародного стандарту ISO 45001:2016 з метою вивчення та подальшого використання на підприємствах харчової промисловості, який був опублікований у березні 2016 року та повинен замінити нині діючий стандарт ДСТУ ОНSAS 18001:2010 «Системи управління гігієною та безпекою праці. Вимоги». A study of the new international standard ISO 45001: 2016 in order to study and subsequent use in the food industry, which was published in March 2016 and should replace the current standard ISO ONSAS 18001: 2010 "Systems management health and safety. Requirements."Документ Аналіз безпеки на виробництві за допомогою методу «дерево відмов»(2017) Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна Олегівна; Єфісько, Ю.Ю.; Овчарова, Дарія АндріївнаЗапропонована методика дозволяє визначити вимоги до оперативності системи безпекою працівників в закладах готельно-ресторанного бізнесу, зокрема, до тривалості циклу управління та ймовірності його своєчасного завершення при нестандартних ситуаціях, аваріях або аварійних ситуаціях. Також можуть бути визначені додаткові показники, що характеризують процес управління безпекою праці. The technique to determine the requirements for the safety system efficiency of workers in establishments of hotel and restaurant business, in particular, the cycle time management and likelihood of timely completion with unusual situations, accidents or emergency situations. There may also be further defined indicators characterizing the process safety management.Документ Принципи охорони праці при роботі з біологічними матеріалами під час проведення наукових досліджень в лабораторіях Інституту клітинної біології тагенетичної інженерії НАН України(2017) Сірик, Аліна Олегівна; Скороход, Анастасія РусланівнаІнфекційні хвороби, професійні захворювання виникають в осіб, які безпосередньо працюють з хворими людьми, тваринами чи інфікованими біосубстратами. Професійний характер інфекційних захворювань підтверджуєтьсяданими санітарно-гігієнічних умов праці, це свідчить про те, що особа, яка захворілапід час роботи, мала контакт із однорідною інфекцією. Infectious diseases, occupational diseases occur in people who work with sick people, animals or infected biological substrates. The professional nature of infectious diseases pidtverdzhuyetsyadanymy sanitary conditions, this indicates that the person zahvorilapid time had contact with infected uniform.Документ Побудова моделі інформаційно-керуючої системи управління охороною праці підприємств на основі використання мультиагентних технологій(2016) Сірик, Аліна ОлегівнаУ доповіді представлена математична модель інтелектуального агента в структурі інформаційної системи управління, яка відрізняється від існуючої інформаційної моделі виробничого середовища, яка описує параметри шкідливих і небезпечних факторів. Ця модель дозволяє враховувати динаміку вектора стану безпеки і зміну структури вектора регулювання охорони праці в електроенергетиці харчової промисловості. In the report the mathematical model of intelligent agents in the structure information management system, which differs from the existing informational model of the production environment, which describes the parameters of harmful and dangerous factors. This model allows to take into account the dynamics of the state vector the safety and the change of the vector regulatory framework for labor safety in the power sector of the food industry.Документ Удосконалення інформаційно-керуючої системи управління в енергетичному господарстві підприємств харчової промисловості(2016) Сірик, Аліна Олегівна; Пивовар, АнастасіяВ доповіді пропонується удосконалення інформаційно-керуючої системи енергетичного господарства підприємств харчової промисловості за допомогою введення в таку систему системи підтримки прийняття рішень із інтелектуальними агентами. Система підтримки прийняття рішення зможе надавати керівнику альтернативні рішення із прорахованими показниками ефективності та збитків по кожному рішенню, а керівник вже сам приймає рішення на виконання тих чи інших заходів, виходячи із своєї суб’єктивної думки, досвіду, почуттів, інтуїції. In the report suggested improving the information and control system of the energy sector of the food industry by introduction in such system the systems of decision-making with intelligent agents. The systems of the support decisions-making can provide alternative decisions to leader with calculated indicators of efficiency and losses for each decision. The leader makes own decisions on the implementation certain events, based on own subjective opinion, experience, feelings and intuition.