Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Практичне використання модифікованих та нанооброблених природних матеріалів у виробництві напоїв
    (2020) Тарасюк, Леся Анатоліївна; Самченко, Ірина Олександрівна; Пивоваров, Олексій Андрійович; Олійник, Світлана Іванівна
    Модифікація на нанооброблення природного завантаження дає змогу інтенсифікувати процес освітлення води, знизити витрати реагентів на 15-30 % з отриманням якісної підготовленої води, зменшити собівартість фільтрування води. Modification for nanoprocessing of natural loading allows to intensify the process of water clarification, reduce the cost of reagents by 15-30% to obtain quality prepared water, reduce the cost of water filtration.
  • Ескіз
    Документ
    Фільтрування сортівки у лікеро-горілчаному виробництві
    (2019) Олійник, Світлана Іванівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна
    Встановлено, що застосування у виробництві лікеро-горілчаної продукції кварцевого піску потребує спеціальної підготовки та дотримання тривалості циклу фільтрування. It is established that the use in the production of alcoholic beverages quartz sand requires special training and compliance with the duration of the filtering cycle.
  • Ескіз
    Документ
    Комплексне оцінювання природних матеріалів для фільтрування у виробництві напоїв
    (2018) Олійник, Світлана Іванівна; Самченко, Ірина Олександрівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна
    Доведена перспективність використання природних матеріалів для фільтрування води у лікеро-горілчаному виробництві. The prospect of using natural minerals for filtration water for distillery production.
  • Ескіз
    Документ
    Фільтрування води і сортівки природними мінералами
    (2017) Олійник, Світлана Іванівна; Самченко, Ірина Олександрівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна
    Досліджено перспективність застосування альмандину, раухтопазу, обсидіану у виробництві лікеро-горілчаної продукції, що дасть змогу підвищити органолептичні показники та стійкість напоїв. The prospect of the use of almandin, rauchtopas, obsidian for organoleptic performance and beverage stability in production of alcohol beverages.