Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Визначення кількості вимороженої вологи білково-рослинних сумішей
    (2011) Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна
    Визначено доцільність використання рослинних інгредієнтів у якості своєрідних кріопротекторів, ще до заморожування молочно-білкової основи в кількостях максимально наближених до рецептур напівфабрикатів з сиру кисломолочного, що забезпечує зменшення втрат при розморожуванні за рахунок зниження кількості вимороженої вологи. Determined the feasibility of using herbal ingredients as the original cryoprotectant before freezing milk-protein basis in amounts as close to the half-finished cottage cheese recipes that provides a reduction in losses during thawing by reducing the amount of chilled water.
  • Ескіз
    Документ
    Технологічні характеристики білково-рослинних сумішей на основі сиру кисломолочного
    (2012) Тимчук, Алла Вікторівна; Грек, Олена Вікторівна
    Досліджено вплив рослинних інгредієнтів з підвищеним вмістом вуглеводів на вологоутримуючу здатність сумішей на основі сиру кисломолочного, а також на показник пластичності за рахунок зв’язування вільної вологи молочно-білкової основи, під час заморожування, зберігання та дефростації. The effect of the herbal ingredients with a high content of carbohydrates on water-retaining capacity on the basis of mixtures of curd and for the plasticity of component due to the binding of free moisture dairy protein based upon freezing, storage and thawing.