Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Використання клітковини у рецептурах комбінованих посічених напівфабрикатів
    (2018) Кущ, Руслана Вікторівна; Топчій, Оксана Анатоліївна
    Тези містять результати досліджень функціонально-технологічних властивостей посічених напівфабрикатів з частковою заміною м’ясної сировини на рослинні добавки, а саме клітковину пшениці, ячменю та рису. The theses contain the results of research of functional and technological properties of minced semi-finished products with a partial replacement of meat raw materials with plant additives, namely, cellulose of wheat, barley and rice.
  • Ескіз
    Документ
    Використання білково-вуглеводних композицій у рецептурах м’ясних хлібів
    (2018) Жадько, Марина Іванівна; Котляр, Євген Олександрович; Топчій, Оксана Анатоліївна
    Тези містять результати досліджень м’ясних хлібів з використанням білково-вуглеводного збагачувача на основі молочного білку та клітковини. The abstracts contain the results of research of meat loaves with the use of protein-carbohydrate enrichment on the basis of milk protein and fiber.