Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Аналіз асортименту чіабати та перспективи його розширення(2021) Топій, Анна Сергіївна; Грабовський, Владислав Дмитрович; Єщенко, Микита Олександрович; Грищенко, Анна МиколаївнаПроаналізовано тенденції розширення асортименту на ринку національних хлібобулочних виробів. Наведено інформацію щодо виробництва чіабати та перспективи її виробництва в Україні. The directions of expanding the assortment in the market of national bakery products are analyzed. Information about the production of ciabatta and the prospects for its production in Ukraine is given.Документ Перспективи використання гарбузового пюре в технології виробництва чіабати(2021) Топій, Анна Сергіївна; Грищенко, Анна МиколаївнаВикористання гарбузового пюре в технології хлібобулочних виробів сприяє збагаченню виробів харчовими волокнами, мікро- та макроелементами, вітамінами. Перспективним є використання гарбузового пюре в технології чіабати. The use of pumpkin puree in the technology of bakery products contributes to the enrichment of products with dietary fiber, micro- and mfcroelements, vitamins. The use of pumpkin puree in ciabatta technology is promising.