Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка желейного десерту оздоровчого призначення на основі вишнево-бурякового пюре напівфабрикату(2020) Ущаповський, Артем ОлеговичВ роботі наведено технологію виробництва желейного десерту на основі вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату та вплив даного напівфабрикату на якість готової страви. The technology of jelly dessert production on the basis of cherry-beet puree-semi-finished product and the influence of this semi-finished product on the quality of the finished dish are presented in the work.Документ Дослідження якості інгредієнтного складу вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату за допомогою критерію «Багатокутник якості»(2020) Ущаповський, Артем ОлеговичВ роботі наведено результати дослідження вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату за допомогою критерію "Багатокутник якості". The paper presents the results of the study of cherry-beet puree-semi-finished product using the criterion "Quality Polygon".Документ Розробка технології виробництва желейного десерту оздоровчого призначення(Ущаповський, А.О. Розробка технології виробництва желейного десерту оздоровчого призначення / А.О. Ущаповський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2 – 3 квітня 2020. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 3. – С. 302., 2020) Ущаповський, Артем ОлеговичУ роботі наведено розроблений рецептурний склад та запропоновано технологічний процес виробництва желейного десерту з використанням вишнево-бурякового пюренапівфабрикату. The developed prescription composition is presented in the work and the technological one is offered the process of production of jelly dessert using cherry-beet puree semi-finished product.