Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Підвищення експортного потенціалу зернопереробних підприємств(2017) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Петренко, Алла ОлександрівнаЗернові культури мають перспективу щодо експорту в інші країни. Для їх переміщення може бути чітко визначена необхідна кількість транспортних засобів, а також необхідні розміри полотен решітних в сепараторах. Олійні зернові культури мають різне співвідношення основних показників хімічного складу, тому необхідні бути уважними в процесі їх зберігання. Grain crops have a perspective on exports to other countries. To move them you can determine the required quantity of vehicles, as well as the required sizes of lattice canvases in separators. Oil-bearing crops have a different ratio of the main components of the chemical composition, so you need to be careful during their storage.Документ Контроль якості хімічного складу зернових культур(2017) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Петренко, Алла ОлександрівнаНайбільший вміст сирого протеїну на рівні 39,5% визначено в сої, що перевищує відповідний показник для кукурудзи на 28,3%. Льон та соняшник переважають за вмістом сирого жиру, відповідно, насіння сої в 2 та 3 рази, а кукурудзу – в 9 та 10 разів. The highest content of crude protein at the level of 39.5% was determined in co, which exceeds the corresponding indicator for corn by 28.3%. Flax and sunflower predominate on the message of raw fat, respectively, soybeans in 2 and 3 times, and corn - in 9 and 10 times.Документ Показники хімічного складу зернових культур(2015) Шаповаленко, Олег Іванович; Кожевнікова, Мирослава ІгорівнаДокумент Дослідження хімічного складу олійної та зернової сировини(2015) Кожевнікова, Маргарита Ігорівна; Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег ОлександровичВ тезах наведено інформацію про якісні показники насіння соняшнику, насіння льону та кукурудзи. In the abstracts was produced information about qualitative adjectives of sunflower seeds, flax seeds and corn.Документ Створення композиційної круп’яної суміші(2014) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Ольга Володимирівна; Тертишна, Юлія П.В основу тез доповіді покладено дослідження хімічного складу крупів та його оптимізація. Суміші круп’яних продуктів взаємно доповнюють і поліпшують смакові якості, склад вітамінів та інших поживних речовинДокумент Дослідження ефіроолійних культур як компонентів кормових добавок(2008) Євтушенко, Олег Олександрович; Шаповаленко, Олег ІвановичВ тезах наведено інформацію про вплив сушіння м’яти як нетрадиційної сировини на її якісні показники і фізико-механічні властивості ефіроолійних рослин. In the abstracts was produced information about influence mints drying as non-traditional raw materials at its qualitative adjectives and physical and mechanical characteristics of ethereality crops.