Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 54
  • Ескіз
    Документ
    Бізнес-аналітика в готельній індустрії
    (2024) Острешко, Нікіта Володимирович; Шидловська, Олена Броніславівна; Арпуль, Оксана Володимирівна
    Розглянуті системи аналітики в засобах розміщення для удосконалення управління готельним бізнесом, покращення обслуговування споживачів та оптимізації внутрішніх процесів
  • Ескіз
    Документ
    Крафтове виробництво сирів в Україні
    (2024) Захарчук, Яна Михайлівна; Дулька, Ольга Степанівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Розглянуто сучасний стан крафтового виробництва сирів в північно-західній частині України
  • Ескіз
    Документ
    Тенденції провадження крафтових напоїв у закладах ресторанного господарства
    (2023) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Шидловська, Олена Броніславівна
    Проведено дослідження стану ринку крафтового пиво, фруктових водів безалкогольних напої, зокрема комбучі, які набувають все більшої популярності у закладах ресторанного господарства.
  • Ескіз
    Документ
    Використання комбучі у коктейлях для закладів ресторанного господарства
    (2023) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Шидловська, Олена Броніславівна
    Проведені дослідження щодо можливості Studies have been conducted on the possibility of using kombucha for cooking Sauer-type cocktails in restaurants використання комбучі для приготування коктейлів типу Сауер в закладах ресторанного господарства.
  • Ескіз
    Документ
    Залізничний туризм – перспективний напрям післявоєнного розвитку туристичної галузі
    (2023) Гончар, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Розглянуто можливість на доцільність розвитку вітчизняного залізничного туризму. The feasibility of developing domestic railway tourism is considered.
  • Ескіз
    Документ
    Альтернативні кавові напої для СПА-готелів
    (2023) Новік, Анна; Дулька, Ольга Степанівна; Шидловська, Олена Броніславівна
    Проведені дослідження щодо можливості використання кави та альтернативних кавових напої у закладах ресторанного господарства. Studies have been conducted on the possibility of using coffee and alternative coffee drinks in restaurants.
  • Ескіз
    Документ
    Використання АВС-аналізу для оптимізації меню у закладах ресторанного господарства
    (2023) Дулька, Ольга Степанівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Проведені дослідження щодо можливості оптимізації меню в закладах ресторанного господарства з застосуванням АВС-аналізу, які сприяють підвищенню рентабельності підприємств готельно-ресторанного бізнесу без залучення додаткових капітальних вкладень. Studies have been conducted on the possibility of menu optimization in restaurants using ABC analysis, which contribute to increasing the profitability of hotel and restaurant businesses without involving additional capital investments.
  • Ескіз
    Документ
    «Кольорові» сніданки як елемент арт-терапії в засобах розміщення
    (2022) Гусельцева, Катерина Сергіївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Для вирішення проблеми корекції психологічного стану споживачів готельних послуг запропоновано у вітчизняних засобах розміщення разом з послугами арт-терапії використовувати «кольорові» сніданки («зелений», «червоний», «помаранчевий» та «білий»), до складу яких будуть входити страви, виготовлені переважно з продуктів відповідного кольору, оскільки харчування також має великий вплив на організм людини, її фізичний стан і настрій. To solve the problem of correcting the psychological state of consumers of hotel services, it is proposed to use "colored" breakfasts ("green", "red", "orange" and "white") in domestic accommodation along with art therapy services, which will include meals, made mainly of products of the appropriate color, as nutrition also has a great impact on the human body, its physical condition and mood.
  • Ескіз
    Документ
    Аглютенова дієтотерапія в індустрії гостинності
    (2021) Бахмацька, Марія Олександрівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна
    Обґрунтовано актуальність розроблення нових технологій безглютенової продукції та впровадження аглютенової дієтотерапії на підприємствах індустрії гостинності (загальнодоступних закладах ресторанного господарства та при готельних підприємствах).The urgency of development of new technologies of gluten-free products and introduction of gluten-free diet therapy at the enterprises of the hospitality industry (public restaurants and hotel enterprises) is substantiated.
  • Ескіз
    Документ
    Актуальні кулінарні тенденції в індустрії гостинності
    (2021) Шидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Дужик, Назар Сергійович
    За останні роки інновації суттєво змінили індустрію гостинності. У світі гастрономії існує безліч напрямків, які визначають новітні технології приготування страв та виробництво нових продуктів харчування. У зв’язку з цим, актуальним є розроблення унікального меню з асортиментом вишуканих страв з цікавими інноваційними технологіями приготування. Це є доцільним, зважаючи на підвищення вимог гурманів або любителів їжі до органолепничних показників якості (зовнішнього вигляду, запаху, смаку, консистенції) страв, оскільки куштуючи будь-яку страву, споживач в першу чергу запам'ятовує смакові відчуття і отримує справжнє задоволення від розрізнення різних відтінків смаку. In recent years, innovation has significantly changed the hospitality industry. In the world of gastronomy, there are many areas that determine the latest technologies of cooking and production of new foods. In this regard, it is important to develop a unique menu with a range of gourmet dishes with interesting innovative cooking technologies. This is appropriate, given the increasing requirements of gourmets or food lovers for organoleptic quality indicators (appearance, smell, taste, texture) of dishes, because when tasting any dish, the consumer first remembers the taste sensations and gets real pleasure from the distinction different shades of taste.