Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення системи менеджменту безпечності TACCP на основі методології PAS 96:2017 для макаронних виробів(2023) Дричик, Марія Юріївна; Шульга, Оксана СергіївнаНаведено попереджувальні заходи для уникнення виникнення небезпеки, серед яких є: контроль сировини, забезпечення охорони території, аудит постачальників сировини та матеріалів, виконання програми-передумови щодо персоналу тощо. Ідентифіковано небезпеки при виробництві макаронних виробів без добавок і перелічену запобіжні дії.Документ Розроблення системи простежуваності під час виробництва макаронних виробів(2022) Дричик, Марія Юріївна; Шульга, Оксана СергіївнаСистема простежуваності дає можливість запобігати виникненню небезпеки, а також полегшує підтримання ефективного функціонування інших систем впроваджених на виробництві макаронних виробів.Документ Lean-виробництво макаронних виробів(2021) Дричик, Марія Юріївна; Шульга, Оксана СергіївнаСистема бережливого виробництва приводить до ефективної роботи макаронного підприємства за умови зацікавленості не тільки керівництва, а й самих працівників. Отже, впровадження Lean-виробництва є необхідним етапом в сучасних економічних умовах.Документ Яблучний порошок – сировина для якісних макаронних виробів(2023) Дричик, Марія Юріївна; Шульга, Оксана СергіївнаДосліджено вміст біологічно цінних речовин в яблуках. Запропоновано використовувати порошок з яблучних вичавок при виробництві макаронних виробів. Заплановані дослідження з метою перевірки втрати біологічно активних речовин під час варіння виробів.