Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Kinetics of oxidation of fatty foods as the main indicator of their quality
    (2013) Radzievska, Irina; Melnyk, Oksana
    This work was conducted by determining the acid and peroxide value in fresh oils and fats, and after one, three and six months of storage. Determining indicators of oils and fats oxidation allowed to apply Tsepalov`s graphical method for calculating kinetic parameters of the oxidation process
  • Ескіз
    Документ
    Nanocomposites based on natural polysacchride and clay minerals
    (2012) Tochkova, Oksana; Melnyk, Oksana; Mank, Valeriy
    The work presents the results of the formation of nanocomposites based on starch, dextrin and clay minerals hlaukonin. Робота представляє результати утворення нанокомпозитів, основаних на крохмалі, декстрині і глинистому мінералі глауконіні.