Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Тhe dominant factors during water treatment in the beverage production
    (2019) Samchenko, Iryna; Oliynyk, Svitlana
    Identified dominant factors in water treatment contributes to obtaining treated water for the high stability of the finished product. Виявлені домінуючі фактори очищення води сприяють отриманню очищеної води для високої стійкості готового продукту.
  • Ескіз
    Документ
    Appearance of turbidity in alcoholic beverages
    (2019) Ostryk, Oleksandr; Oliynyk, Svitlana
    Встановлено, що більш тривалі терміни придатності настоянок можна отримати за рахунок підвищення стійкості за рахунок багатоетапної обробки: на етапах переробки кожного напівфабрикату та наступної обробки готової суміші. It is found that longer expiration dates of tinctures can be obtained by increasing the resistance due to multi-stage processing: on the processing stages of each semi-finished product and the following processing of the finished blend.
  • Ескіз
    Документ
    Necessity of filtration in liqueur-vodkas production
    (2019) Tarasiuk, Lesia; Oliynyk, Svitlana
    На основі проведеного дослідження було встановлено, що використання природного силіциду дає можливість підвищити прозорість підготовленої води та сортівки; показана перспективність використання для фільтрації на етапах підготовки води та освітлення сортівки при виробництві лікер-горілчаної продукції. Based on the carried study, it was established that the use of natural silicide gives an opportunity to increase the transparency of prepared water and sortivka; it was shown the perspectivity of usage for filtering at the stages of water preparation and sortivka clarification in liqueur-vodkas production.
  • Ескіз
    Документ
    Search for alternative filtering materials in production of beverages
    (2019) Tarasiuk, Lesia; Lukianets, Halyna; Oliynyk, Svitlana
  • Ескіз
    Документ
    An accelerated maturation of the liqueur and vodka drinks with the ascorbic acid
    (2013) Lovyagin, Olexandr; Oliynyk, Svitlana; Kovalchuk, Vladimir
    The research results of maturation distillery drinks in oak barrels and using peroxidase agent. In order to accelerate the oxidizing ability of dissolved oxygen is proposed to use ascorbic acid. Accelerated maturation improves the flavor and mitigate the taste of beverages.Наведено результати дослідження дозрівання лікеро-горілчаних напоїв в дубових бочках і за допомогою пероксидазного агента. З метою прискорення окислювальної здатності розчиненого кисню запропоновано застосовувати аскорбінову кислоту. Прискорене дозрівання сприяє поліпшенню аромату і пом'якшення смаку напоїв.Приведены результаты исследования созревания ликероводочных изделий в дубовых бочках и с помощью пероксидазного агента. В целях ускорения окислительной способности растворенного кислорода предложено применять аскорбиновую кислоту. Ускоренное созревание способствует улучшению аромата и смягчению вкуса напитков.