Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Methods of improvement of the nutrition quality in Ukrainian sanatoriums(2021) Nikitiuk, Anastasiia; Pushka, OlgaУ роботі наведено способи покращення якості харчування в санаторно-курортних закладах України.The paper presents ways to improve the quality of food in sanatoriums of Ukraine.Документ Technology of cream soups using innovative culinary semi-finished goods(2016) Vasilenko, Victoria; Pushka, Olga; Havrysh, Andrey; Ishchenko, Tatiana; Niemirich, OleksandraThe article presents the urgency of the use of innovative culinary semi-finished products in the technology of mashed soup.Документ Innovative technology of semi-finished products for soups-puree(2016) Pushka, Olga; Patychuk, Vadim; Havrysh, Andrey; Niemirich, Oleksandra; Tkachuk, YuriyУ статті обгрунтовано інноваційний спосіб приготування кулінарних напівфабрикатів для пюреподібних перших страв. Вказано необхідні компоненти виробу. The article substantiates an innovative way of preparing culinary semi-finished products for puree-shaped first courses. The necessary components of the product are indicated.