Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 9073
  • Документ
    Використання «рослинного молока» у технології ресторанної продукції
    (2023) Дударєв, Ігор Миколайович; Кузьмін, Олег Володимирович
    Дударєв, І. Використання «рослинного молока» у технології ресторанної продукції / І. Дударєв, О. Кузьмін // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 3. – С. 332.
  • Документ
    Встановлення антиоксидантної здатності водно-спиртового настою з неїстівної частки гарбуза
    (2023) Кузьмін, Олег Володимирович; Омельченко, Марія Сергіївна; Хареба, Володимир Васильович; Хареба, Олена Василівна
    Досліджено антиоксидантну здатність і сенсорні властивості водно-спиртового настою з неїстівних часток великоплідного гарбуза (Cucurbita maxima Duch.) для оцінки його потенціалу в інноваційних ресторанних технологіях
  • Документ
    Aroma marketing in the restaurant business
    (2023) Bulakh, Olena; Yavorska, Oksana; Kuzmin, Oleg
    У дослідженні розглядається роль арома-маркетингу у ресторанному бізнесі, акцентуючи на його потенціалі впливати на поведінку споживачів та зміцнювати позиціонування бренду через сенсорні стратегії ароматизації
  • Документ
    Prerequisite programs as a means of increasing the safety of production processes
    (2023) Darmohrai, Alina; Kuzmin, Oleg; Mykhailova, Olga
    У статті розглянуто роль програм-передумов як ключових елементів для забезпечення гігієнічних умов і зменшення потенційних загроз безпеці у виробничих процесах ресторанів, що сприяє ефективному впровадженню НАССР
  • Документ
    Антиоксидантна здатність комбучі
    (2023) Гусєв, Данило Антонович; Кузьмін, Олег Володимирович; Грушевська, Ірина Олегівна
    У статті досліджено антиоксидантну здатність комбучі з додаванням неїстівної частки гарбуза сорту «Славута» та обґрунтовано її перспективність для інноваційних ресторанних технологій
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні тенденції виробництва снеків для прикорму дітей
    (2024) Махинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Бондаренко, Анастасія Василівна
    Розглянуто сучасні тенденції прикорму дітей. Проаналізовано, що збільшується кількість снеків, виготовлених екструзією, в раціоні дітей.
  • Ескіз
    Документ
    Еволюція функціональності операційної системи iOS: ключові інновації та вплив на користувацький досвід
    (2024) Вдовенко, Дмитрій Олександрович; Сєдих, Ольга Леонідівна
    З кожним новим оновленням iOS Apple не лише покращує продуктивність системи, але й активно відповідає на виклики часу, інтегруючи новітні технології, такі як штучний інтелект та доповнену реальність, що відкривають нові можливості для користувачів та розробників додатків.
  • Ескіз
    Документ
    Явища електроосмосу та електрофорезу. Застосування в медицині
    (2020) Воробей, Анна Миколаївна; Медвідь, Наталія Вікторівна; Лазаренко, Михайло Васильович
    При правильному застосуванні електрокінетичних явищ можна покращити лікування. Насамперед, найбільш дієве використання при захворюванні органів дихання, у офтальмології, косметології, захворюваннях хребта та суглобів, внутрішніх хворобах
  • Ескіз
    Документ
    Вологість повітря. Вплив вологого середовища на живі організми
    (2020) Грищенко, Марина Іванівна; Медвідь, Наталія Вікторівна; Лазаренко, Михайло Васильович
    Вологість повітря є одним з найважливіших параметрів атмосфери, що характеризується абсолютною та відносною вологістю та чинить значний вплив на життєдіяльність різних організмів.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив світла на біологічні об’єкти
    (2021) Корж, Марія; Лазаренко, Михайло Васильович
    Світло може впливати на біологічні об’єкти як позитивно, так і негативно. Це залежить від його кольору, інтенсивності та яскравості. Було досліджено вплив не лише на людей, а й на тварин.