Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
9073 результатів
Фільтри
Налаштування
Результати пошуку
Документ Використання «рослинного молока» у технології ресторанної продукції(2023) Дударєв, Ігор Миколайович; Кузьмін, Олег ВолодимировичДударєв, І. Використання «рослинного молока» у технології ресторанної продукції / І. Дударєв, О. Кузьмін // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 3. – С. 332.Документ Встановлення антиоксидантної здатності водно-спиртового настою з неїстівної частки гарбуза(2023) Кузьмін, Олег Володимирович; Омельченко, Марія Сергіївна; Хареба, Володимир Васильович; Хареба, Олена ВасилівнаДосліджено антиоксидантну здатність і сенсорні властивості водно-спиртового настою з неїстівних часток великоплідного гарбуза (Cucurbita maxima Duch.) для оцінки його потенціалу в інноваційних ресторанних технологіяхДокумент Aroma marketing in the restaurant business(2023) Bulakh, Olena; Yavorska, Oksana; Kuzmin, OlegУ дослідженні розглядається роль арома-маркетингу у ресторанному бізнесі, акцентуючи на його потенціалі впливати на поведінку споживачів та зміцнювати позиціонування бренду через сенсорні стратегії ароматизаціїДокумент Prerequisite programs as a means of increasing the safety of production processes(2023) Darmohrai, Alina; Kuzmin, Oleg; Mykhailova, OlgaУ статті розглянуто роль програм-передумов як ключових елементів для забезпечення гігієнічних умов і зменшення потенційних загроз безпеці у виробничих процесах ресторанів, що сприяє ефективному впровадженню НАССРДокумент Антиоксидантна здатність комбучі(2023) Гусєв, Данило Антонович; Кузьмін, Олег Володимирович; Грушевська, Ірина ОлегівнаУ статті досліджено антиоксидантну здатність комбучі з додаванням неїстівної частки гарбуза сорту «Славута» та обґрунтовано її перспективність для інноваційних ресторанних технологійДокумент Сучасні тенденції виробництва снеків для прикорму дітей(2024) Махинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Бондаренко, Анастасія ВасилівнаРозглянуто сучасні тенденції прикорму дітей. Проаналізовано, що збільшується кількість снеків, виготовлених екструзією, в раціоні дітей.Документ Еволюція функціональності операційної системи iOS: ключові інновації та вплив на користувацький досвід(2024) Вдовенко, Дмитрій Олександрович; Сєдих, Ольга ЛеонідівнаЗ кожним новим оновленням iOS Apple не лише покращує продуктивність системи, але й активно відповідає на виклики часу, інтегруючи новітні технології, такі як штучний інтелект та доповнену реальність, що відкривають нові можливості для користувачів та розробників додатків.Документ Явища електроосмосу та електрофорезу. Застосування в медицині(2020) Воробей, Анна Миколаївна; Медвідь, Наталія Вікторівна; Лазаренко, Михайло ВасильовичПри правильному застосуванні електрокінетичних явищ можна покращити лікування. Насамперед, найбільш дієве використання при захворюванні органів дихання, у офтальмології, косметології, захворюваннях хребта та суглобів, внутрішніх хворобахДокумент Вологість повітря. Вплив вологого середовища на живі організми(2020) Грищенко, Марина Іванівна; Медвідь, Наталія Вікторівна; Лазаренко, Михайло ВасильовичВологість повітря є одним з найважливіших параметрів атмосфери, що характеризується абсолютною та відносною вологістю та чинить значний вплив на життєдіяльність різних організмів.Документ Вплив світла на біологічні об’єкти(2021) Корж, Марія; Лазаренко, Михайло ВасильовичСвітло може впливати на біологічні об’єкти як позитивно, так і негативно. Це залежить від його кольору, інтенсивності та яскравості. Було досліджено вплив не лише на людей, а й на тварин.