Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Organization of restaurant space based on HACCP requirements and recommendation(2024) Kamets, Olena; Kuzmin, Oleg; Niemirich, Oleksandra; Matyiashchuk, OlenaДокумент Використання світла в дизайні інтер`єра ЗРГ(2024) Матошина, Валерія Валеріївна; Силка, Ірина Миколаївна; Матиящук, Олена ВолодимирівнаДокумент 3d-друк у дизайні готельно-ресторанних підприємств(2021) Гончар, Ірина Миколаївна; Бортнічук, Олег ВікторовичВ статті описано можливість використання 3d-друку в готельно-ресторанному господарстві.Документ Особливості дизайну етикеткової поліграфічної продукції(2024) Токарева, Арина; Десик, Микола ГригоровичДокумент 3D-Візуалізація і рендеринг пляшкок в Autodesk Inventor professional(2023) Слюсенко, Андрій МихайловичДокумент Вимоги до оформлення страв в закладах ресторанного господарства(2020) Омельченко, Марія Сергіївна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаДекорування страв в закладах ресторанного господарства є важливим, оскільки обробка страв привертає увагу, змушує людину думати про їжу, збуджує апетит, викликає рефлекторне виділення слини і шлункового соку, сприяє кращому перетравленню і засвоєнню їжі. Decoration of dishes in restaurants is important, because the processing of dishes attracts attention, makes a person think about food, stimulates appetite, causes reflex secretion of saliva and gastric juice, promotes better digestion and assimilation of food.Документ Ландшафтний дизайн закладів готельно-ресторанного господарства(2021) Ущаповський, Артем ОлеговичВ роботі використані результати досліджень вітчизняних та закордонних фахівців індустрії гостинності. також наведено особливості створення ландшафтного дизайну закладах готельно-ресторанного господарства у послідовному проектуванні середовища з використанням природних елементів. The results of researches of domestic and foreign experts of the hospitality industry are used in the work. also features of creation of landscape design in establishments of hotel and restaurant economy in consecutive designing of the environment with use of natural elements are resulted.Документ Біоніка як еволюційний прорив архітектури та дизайну в готельних підприємствах(2021) Кобелянська, Єлизавета Богданівна; Бортнічук, Олег Вікторович; Ковтун, Аліна ВолодимирівнаБіоніка набуває все більшого масштабу та популярності ще з давніх часів. Поєднання в собі синтезу природи і сучасних технологій призводить до еволюції в архітектурі. Митці реалізовують свої творчі ідеї спостерігаючи на досконалість природних явищ. Завдяки цьому створюються біонічні готелі, які призводять до прогресивного майбутнього. Вражають гостей своєю неповторністю та приваблюють все більше туристів, що сприяє збільшенню прибутку в готельних підприємствах.Bionics has been gaining more and more scale and popularity since ancient times. The combination of the synthesis of nature and modern technology leads to evolution in architecture. Artists realize their creative ideas by observing the perfection of natural phenomena. This creates bionic hotels that lead to a progressive future. They impress guests with their uniqueness and attract more and more tourists, which helps to increase profits in hotel businesses.Документ Дисципліна «Дизайн лікарських засобів» у підготовці здобувачів спеціальності «Фармацевтична біотехнологія»(2020) Сімурова, Наталія Вячеславівна; Попова, Інна Вадимівна