Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Готельно-ресторанна справа у сучасній глобальній економіці
    (2024) Лявинець, Георгій Михайлович
    Аналізується роль готельно-ресторанного бізнесу України в економічному розвитку, його вплив на зайнятість, ВВП та туризм. Розглянуто внесок сектора у залучення інвестицій, інновації та модернізацію. Особливу увагу приділено викликам і кризам галузі та інноваційним відповідям на них. Запропоновано стратегії управління кризами для підвищення стійкості та конкурентоспроможності галузі.
  • Ескіз
    Документ
    Готельно-ресторанний бізнес України: кризи та розвиток
    (2024) Лявинець, Георгій Михайлович
    Доосліджено роль готельно-ресторанного бізнесу в економічному розвитку України, його внесок у ВВП, зайнятість та туризм. Розглянуто вплив криз на галузь та можливості для зростання через інновації та державну підтримку
  • Ескіз
    Документ
    Вища освіта в інформаційному суспільстві
    (2022) Каїра, Людмила Григорівна
    Висвітлено основні ознаки освіти в сучасному інформаційному суспільстві. Проаналізовано одну з важливих ознак випереджувальної освіти – «освіти впродовж життя». Визначено роль університетів як центрів неперервного навчання. The main features of education in the modern information society are highlighted. One of the important features of anticipatory education - "lifelong education" is analyzed. The role of universities as centers of continuous education is determined.
  • Ескіз
    Документ
    Роль харчової промисловості в стабілізації економічного розвитку України
    (2021) Потоцький, Богдан Сергійович; Закревська, Людмила Миколаївна
    В роботі досліджено вплив харчової промисловості на низку соціально-економічних параметрів розвитку України. The influence of the food industry on a number of socio-economic parameters of Ukraine's development is investigated in the work.
  • Ескіз
    Документ
    Економічна стійкість підприємства як основа забезпечення його конкурентоспроможності
    (2020) Ківер, Анастасія Вікторівна; Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна
    Здійснено порівняльний аналіз поняття «економічна стійкість»; надано трактування даного поняття; досліджено взаємозв’язок та вплив рівня економічної стійкості підприємства на його конкурентоспроможність; окреслено основні складові економічної стійкості підприємства, реалізація яких сприятиме забезпеченню конкурентоспроможності підприємства.