Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Готельно-ресторанна справа у сучасній глобальній економіці(2024) Лявинець, Георгій МихайловичАналізується роль готельно-ресторанного бізнесу України в економічному розвитку, його вплив на зайнятість, ВВП та туризм. Розглянуто внесок сектора у залучення інвестицій, інновації та модернізацію. Особливу увагу приділено викликам і кризам галузі та інноваційним відповідям на них. Запропоновано стратегії управління кризами для підвищення стійкості та конкурентоспроможності галузі.Документ Готельно-ресторанний бізнес України: кризи та розвиток(2024) Лявинець, Георгій МихайловичДоосліджено роль готельно-ресторанного бізнесу в економічному розвитку України, його внесок у ВВП, зайнятість та туризм. Розглянуто вплив криз на галузь та можливості для зростання через інновації та державну підтримкуДокумент Роль харчової промисловості в стабілізації економічного розвитку України(2021) Потоцький, Богдан Сергійович; Закревська, Людмила МиколаївнаВ роботі досліджено вплив харчової промисловості на низку соціально-економічних параметрів розвитку України. The influence of the food industry on a number of socio-economic parameters of Ukraine's development is investigated in the work.Документ Економічна стійкість підприємства як основа забезпечення його конкурентоспроможності(2020) Ківер, Анастасія Вікторівна; Крайнюченко (Форноляк), Ольга ФеодосіївнаЗдійснено порівняльний аналіз поняття «економічна стійкість»; надано трактування даного поняття; досліджено взаємозв’язок та вплив рівня економічної стійкості підприємства на його конкурентоспроможність; окреслено основні складові економічної стійкості підприємства, реалізація яких сприятиме забезпеченню конкурентоспроможності підприємства.