Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Безпека праці при виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів(2024) Клименко, Максим Андрійович; Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна ОлегівнаРозглянуто умови праці працівників при виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів. Зазначено необхідність координації дій та зусиль науковців й виробників щодо розробки та виробництва безпечних, ефективних засобів індивідуального захисту з використанням доступних технологій, враховуючи екологічну складову.Документ Інноваційні технології в готельно-ресторанному підприємстві для сталого розвитку(2024) Дочинець, Інга ВікторівнаОбґрунтовано впровадження на підприємствах ресторанного господарства новітніх інноваційних технологій, які підвищать рентабельність, продуктивність, якість надання послуг, ефективність використання матеріальних та фінансових ресурсівДокумент Використання сучасних ресторанних технологій у закладах ресторанного господарства(2024) Бадалян, Ануш; Ковтун, Аліна Володимирівна; Шаран, Лариса ОлександрівнаВ закладах ресторанного господарства особливою популярністю користуються кондитерські вироби, які мають удосконалений рецептурний склад, форму, текстуру, зовнішній вигляд та спосіб подачі. Сучасні техніки оздоблення кондитерських виробів вражають своєю натуральністю, індивідуальністю, правильним підбором кольорової гами, тощо. Розвиток інноваційних технік та технологій у сучасному кондитерському виробництві особливо прогресує в спеціалізованих закладах ресторанного господарства, зокрема в кафе-кондитерських. Відслідковуваня основних тенденцій є надзвичайно важливим для успішної роботи підприємства, тому популярність цих технологій у закладах харчування обумовлена кількома факторамиДокумент Доцільність застосування тиксотропії в технології кондитерських виробів(2020) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Дорохович, Вікторія ВіталіївнаПроаналізовано різні структурні властивості різних кондитерських мас. Показано доцільність застосування явища тиксотропії в технологіях різних видів кондитерських виробів. It is analyzed different structural properties of different confectionery masses. It is presented the using thixotropy in technologies of different types of confectionery.Документ Bootsrap 3 and jQuery and bugs which are related with mobile version of websites(2020) Topol, Vladyslav; Kovalova, OlenaWeb-development is one of the most popular spheres in the world of IT. A lot of Front-End developers, who work on client`s part of websites, deal with a big amount of bugs. A lot of bugs are related with developing mobile version of websites. When developers create web-sites using framework Bootstrap 3 and jQuery library they have to check how mobile version of website works. These technologies are quite powerful but sometimes mobile version of webpages doesn`t work correctly and developer have to work on it. Веб-розробка - одна з найпопулярніших сфер ІТ у світі. Багато розробників Front-End, які працюють на клієнтській частині веб-сайтів, стикаються з великою кількістю помилок. Дуже багато помилок пов’язано з розробкою мобільної версії веб-сайтів. Коли розробники створюють веб-сайти за допомогою бібліотеки Framework Bootstrap 3 та jQuery, вони повинні перевірити, як працює мобільна версія веб-сайту. Ці технології є досить потужними, але іноді мобільна версія веб-сторінок не працює належним чином, і розробникам доводиться працювати над нею.