Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Використання вишнево-бурякового пюре напівфабрикату в технології солодких страв оздоровчого призначення для закладів ресторанного господарства(2023) Ущаповський, Артем ОлеговичОсновним напрямом удосконалення технології солодких страв для закладів ресторанного господарства є пошук нових недорогих джерел сировини, способів їх перероблення та використання ресурсозберігаючих технологій, зниження втрат біологічно активних речовин. Особливий інтерес викликає використання плодово-ягідної та овочевої сировини, біохімічний склад якої дає змогу для формування та зміни смаку, аромату, кольору харчової основи при виробництві продукції оздоровчого призначення. Розроблена технологія виробництва вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату надає можливість максимально зберегти вміст вітамінів і флаваноїдів, що містяться в свіжій сировині, та отримати продукцію з високою антиоксидантною дієюДокумент Використання комбучі підвищеної кислотності у технології мармеладу(2024) Дулька, Ольга СтепанівнаПроаналізовано інноваційний способів приготування мармеладу із використанням комбучі та столового буряку, що може забезпечити високу якість готової продукції та попит споживачівДокумент Modernization of press of the beet pulp(2022) Lobanov, Denis; Olishevskyi, Valentyn; Babko, EvhenСучасний стан техніки та технології виробництва вітчизняного цукру не забезпечує достатньої повноти вилучення сахарози з буряків, високоефективного очищення від вапняно-вуглекислого газу та комплексної переробки вторинних продуктів, що призводить до зниження ресурсо- та енергоефективності. Вирішенням цих проблем є вдосконалення існуючих та створення інноваційних технологій переробки цукрових буряків.Документ Модернізація преса глибокого віджиму бурякового жому(Лобанов, Д. Модернізація преса глибокого віджиму бурякового жому / Д. Лобанов, В. Олішевський, Є. Бабко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : Матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень-травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 2. – С. 52, 2022-04) Лобанов, Денис Володимирович; Олішевський, Валентин Вікторович; Бабко, Євген МиколайовичВід форми поверхні в більшій ступені залежить інтенсивність тепловіддачі та відповідно ефективність роботи апарату. В результаті встановлення нової системи керування запірно-регулювальних елементів реалізована система автоматичної підтримки заданої температури молока пастеризаційної установки А1-ОКЛ-5 у передбачених технологічним процесом межах.Документ Модернізація системи завантаження жому преса глибокого віджиму(2021) Розумний, Олег Володимирович; Пархомчук, Михайло Валентинович; Бабко, Євген Миколайович; Олішевський, Валентин ВікторовичОтримані результати свідчать про те, що використання запропонованої модернізації вивантажувального шнеку та завантажувальної шахти пресу глибокого віджимання жому дозволяє додаткове водовідведення дифузійного соку з нього.