Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Аллюлоза, як альтернатива цукру і цукрозамінникам у закладах ресторанного господарства(2024) Хрищенюк, Аристарх Олегович; Наконечна (Мартинюк), Аліна СергіївнаНові види цурозамінників, які мають особливі фізикохімічні та лікувальні властивості, завжди будуть актуальними і знаходитимуть застосування у сфері харчування.Документ Особливості використання цукрозамінників у технології кулінарної продукції(2022) Винник, Ірина Олександрівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Ковтун, Аліна ВолодимирівнаВ роботі проаналізовано перспективні цукрозамінники в технології кулінарної продукції.The paper analyzes promising sugar substitutes in the technology of culinary products.