Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 22
  • Ескіз
    Документ
    Цифрові технології в обладнанні технологічних процесів м’ясопереробної промисловості
    (2024) Михайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена Ігорівна
    Розглянуто значення цифрових технологій в обладнанні технологічних процесів м'ясопереробної промисловості. Вказується на потребу в цифрових інструментах для покращення якості продукції, оптимізації процесів та забезпечення безпеки. Зазначається, що цифрові технології в обладнанні можуть поліпшити продуктивність, якість продукції, зменшити витрати та забезпечити безпеку праці. Розглядаються проблеми, пов'язані з вимірюванням параметрів технологічних процесів, та шляхи їх автоматизації.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання гречаного борошна у ресторанному господарстві
    (2021) Кортовський, Максим Володимирович; Фурманова, Юлія Петрівна; Павлюченко, Олена Станіславівна
    Розглянуто перспективи використання гречаного борошна у технології продукції ресторанного господарства. The prospects for the use of buckwheat flour in the technology of restaurant production are considered.
  • Ескіз
    Документ
    Моніторинг в системі безпечності та якості харчових продуктів (НАССР)
    (2020) Труш, Юлія Леонідівна
    Контроль виконання вимог системи НАССР у деяких країнах є обов’язком влади. Виконавчі органи світових країн нині визнають сертифікацію, проведену відповідною організацією, як документальне підтвердження виконання підприємством вимог НАССР, що підтверджено статистичними даними підприємств тих країн, які впровадили систему НАССР, в тому числі і України. Сертифікація НАССР потрібна підприємствам харчової промисловості, що експортують харчову продукцію у країни, де така сертифікація є обов’язковою.
  • Ескіз
    Документ
    Практичні аспекти удосконaлення контролю якостi продукцiї нa пiдприємствaх хлiбопекaрської гaлузi
    (2019) Труш, Юлія Леонідівна
    Одним iз фундaментaльних елементiв пiдтримки функцiонувaння системи менеджменту якостi нa пiдприємствaх хлiбопекaрської гaлузi тa способом покрaщення процесiв упрaвлiння виступaють комплекс зaходiв з метою уникнення виробництвa неякiсної продукцiї. Комплекс зaходiв з метою уникнення виробництвa неякiсної продукцiї передбачає зaстосувaння стaтистичного методу контролю зa aльтернaтивною ознaкою в системi упрaвлiння якiстю продукцiїдля усунення мiр aбо мiнiмiзaцiї випaдкiв виникнення брaку тa дефектiв хлiбобулочної продукцiї. One of the fundamental elements of maintaining the functioning of the quality management system in the enterprises of the bakery business and the way of promotion of the processes of management is the complex of sources with the aim of avoiding the production of non-dairy products. A collection of sources to avoid the production of non-quality products involves the use of a static control method with an alimentary source in the system for controlling the quality of the product in order to eliminate the extent of the minimization of the outbreaks of the broom and defects in the bakery product.
  • Ескіз
    Документ
    Food safety assessment of products
    (2017) Shysh, Ruslana; Molozhon, Maria
  • Ескіз
    Документ
    Стан ринку томатних соусів в Україні
    (2017) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Коваль, Марина Олександрівна; Бессараб, Олександр Семенович
    В ході досліджень було проведено аналіз ринку, стану виробництва та споживання томатних соусів в Україні. Було виявлено, що ринок томатних соусів України має певний потенціал розвитку і вдосконалення, тому прогнозується подальше зростання обсягів виготовлення і збуту продукції. In the course of the research, the market analysis, production and consumption were carried out Tomato sauces in Ukraine. It was found that the market for tomato sauces in Ukraine has a certain potential for development and improvement, therefore the further growth of volumes of production and sales of products is projected.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні тенденції розвитку у овочівництві
    (2017) Занозовська, Оксана Григорівна
    Розглянуто питання розвитку овочівництва в Україні. The issues of vegetable industry development are examined in the paper.
  • Ескіз
    Документ
    До питання оцінки окисленності білих столових виноматеріалів
    (2008) Гержикова, Вікторія Григорівна; Ткаченко, Олена; Погорєлов, Дмитро Юрійович; Білько, Марина Володимирівна
    В умовах гострої конкуренції і боротьби за ринки збуту актуальною проблемою виноробної галузі України є виробництво рентабельної конкурентоспроможної продукції високої якості і тривалого терміну гарантійного зберігання. Одним із істотних недоліків вітчизняних виноматеріалів і вин є їх зайва окисленність. Реакції, що приводять до окисленності виноматеріалів і вин можуть протікати як у сфері летючих, так і нелетючих компонентів. In the highly competitive and fight for markets urgent problem of the wine industry in Ukraine is cost-effective production of competitive products of high quality and guarantee long term storage. One of the major drawbacks of domestic wine and wines is their excessive okyslennist. The reactions that lead to okyslennosti wine and wine can occur both in volatile and nonvolatile components
  • Ескіз
    Документ
    Досвід управління якістю в Японії
    (2016) Коток, Тетяна Анатоліївна
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення моделі системи управління якістю продукції на підприємстві
    (2015) Григорців, Михайло Володимирович
    Проблеми з управління якістю продукції існували на всіх етапах розвитку суспільства і виробництва. Протягом тисячоліть люди вдосконалювали досвід у сфері управління якістю. Це – одне із складних завдань для виробника, яке він вирішує під час виготовлення продукції. Problems with existing quality management at all stages of development of society and production. For thousands of years people improved experience in quality management. This is - one of the challenges for the manufacturer, which he decides in the manufacture of products.