Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Оцінювання ефетивності функціонування системи управління якістю операторів ринку харчових продуктів
    (2020) Сидор, Василь Михайлович
    Ефективне функціонування системи управління якістю дозволяє операторам ринку харчових продуктів виготовляти продукцію із стабільними показниками якості і таким чином успішно конкурувати як на внутрішньому так і на зовнішніх ринках, а також задовольняти потреби споживачів.
  • Ескіз
    Документ
    Управління якістю підприємства
    (2020) Кундєєва, Галина Олексіївна; Топчій, Катерина В’ячеславівна
    Проаналізовано теоретичні аспектів концепції система управління якістю підприємства. Запропонуванні пропозицій відносно покращення системи управління якістю на підприємстві. Обґрунтовано систему управління якістю підприємства як систему, яку необхідно доповнити впровадженням низки мотиваційних заходів, а це потребує не тільки кваліфікованих фахівців, а й необхідність зацікавити їх ефективно реалізовувати свій потенціал. Theoretical aspects of the concept of enterprise quality management system are analyzed. Proposing proposals for improving the quality management system in the enterprise. The quality management system of the enterprise is substantiated as a system that needs to be supplemented by the introduction of a number of motivational measures, and this requires not only qualified specialists, but also the need to interest them to effectively realize their potential.
  • Ескіз
    Документ
    Ефективне управління якістю харчових продуктів – важлива умова забезпечення продовольчої безпеки
    (2013) Сіднєва, Жанна Костянтинівна
    Висвітлена необхідність управління якістю для забезпечення продовольчої безпеки.
  • Ескіз
    Документ
    Контроль якості продукції як складова системи управління якістю
    (2013) Труш, Юлія Леонідівна
    Система контролю якості продукції дозволить поєднати роботу всіх підрозділів підприємства та забезпечити надійне виробництво якісних виробів, що зменшить ризик появи браку та виникнення дефектів. Product quality control as an integral put of quality management products significantly contributes to the successful development of enterprises. It allows organizations to improve the accuracy of forecasts and draw planned performance closer to the actual one, which significantly contributes to the successful development of enterprises.
  • Ескіз
    Документ
    Організація управління якістю складних технологічних комплексів. Системний підхід
    (2009) Васьків, М. В.; Іващук, Вячеслав Віталійович
    Підвищення якості продукції - задача довгострокова та безперервна. Вироби залишаються технічно прогресивними, зручними, гарними, модними до тих пір, доки їм на зміну не прийдуть нові, ще більш досконалі, що обумовлено науково-технічним прогресом. З розвитком науки і техніки проблема якості не спрощується, а, навпаки, стає складнішою. Тому вирішувати її традиційними методами, тобто лише шляхом контролю якості готової продукції практично неможливо, тобто є дійсна проблема у комплексному, системному рішенні, реалізація якого можлива лише в рамках системи управління якістю. Improving quality - the problem is long-term and continuous. Products are technically advanced, comfortable, beautiful, fashionable as long as they do not change come new, more sophisticated, due to technological progress. With the development of science and technology as the problem is not simplified, but rather becomes difficult. Therefore, to solve it by traditional methods, only by the quality control of finished products is almost impossible, that is a real problem in the complex, solutions, implementation is possible only within the quality management system.