Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив вівсяних та гречаних пластівців на формування аромату білково- пшеничного хліба з суцільнозмеленого борошна(2016) Семенова, Анастасія Борисівна; Писарець, Ольга ПетрівнаВизначено вплив вівсяних та гречаних пластівців на інтенсивність накопичення бісульфітзв’язуючих у м’якушці та скоринці хліба. Досліджено стійкість ароматичних речовин хліба з пластівцями протягом 48 годин зберігання. The effect of oat and buckwheat flakes on the intensity of bisulfite binders accumulation in the crumb and crust of bread are identified. The flavoring storage of bread with flakes during 48 hours after baking is also presented.Документ Дослідження ступеню засвоюваності білків хліба з суцільнозмеленого пшеничного борошна та вівсяних і гречаних пластівців в умовах in vitro(2015) Семенова, Анастасія БорисівнаПредставлено результати досліджень фізіологічної цінності хлібобулочних виробів. Зокрема, інтенсивність перетравлювання білків нових видів хліба в умовах in vitro. Встановлено позитивний вплив застосування вівсяних та гречаних пластівців в технології хліба з суцільнозмеленого пшеничного борошна.Документ Структурно-механічні властивості тіста з суцільнозмеленого пшеничного борошна з доданням круп’яних пластівців(2013) Семенова, Анастасія Борисівна; Дробот, Віра ІванівнаОбґрунтовано доцільність виробництва хлібобулочних виробів з підвищеним вмістом харчових волокон. Запропоновано рецептурні композиції сумішей з суцільнозмеленого пшеничного борошна та круп’яних пластівців (вівсяних, гречаних або ячмінних) у співвідношенні, відповідно, 85:15. Досліджено структурно-механічні властивості тіста з них. The expediency of bread production with high dietary fiber content is substantiated. The recipe compositions of mixtures from whole-wheat flour with cereals (oat, buckwheat or barley) in a ratio 85:15, respectively, were suggested. Structural and mechanical properties of dough with them were investigated.