Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Зміни органолептичних показників якості нових ласощів під час зберігання(2012) Шаповалова, Наталія ПетрівнаВстановлено, що якість продукції при регламентованих умовах зберігання (18±2ºС, φ=75%), за органолептичними показниками відповідає вимогам діючої нормативної документації протягом подовженого терміну зберігання (3міс).Документ Использование биологически активных добавок при производстве новых пастильных изделий(2010) Шаповалова, Наталья Петровна; Рудавская, Анна БогдановнаПроведены исследования по замене сахаро-паточного сиропа на глюкозно-фруктозный с высоким содержанием моно- и дисахаридов. Разработаны рецептуры новых пастильных изделий обогащенных биологически активными добавками Ламидан и Цикорлакт со сниженным содержанием сахара с целью расширения ассортимента пастильных изделий, в частности изделий повышенной биологической ценности, которые потенциально могут быть рекомендованы для профилактики йододефицитных заболеваний у детей и взрослых проживающих в районах эндемии зоба. The study on replacing the sugar and treacle syrup to fructose with high content of mono-and disaccharides. Developed new formulations pastile products enriched with biologically active additives and Lamidan Tsikorlakt with reduced sugar content to expand the range pastile products, in particular products increased biological value, which could potentially be recommended for the prevention of iodine deficiency disorders in children and adults living in areas of endemic goiter.Документ Споживні властивості нових пастильних виробів оздоровчого спрямування(2012) Рудавська, Ганна Богданівна; Шаповалова, Наталія Петрівна; Ганич, Оксана МиколаївнаВивчено споживні властивості нових пастильних кондитерських виробів. Виявлено вплив дієтичної добавки Ламідан і цикорлакту на якість готової продукції. Consumer properties of new pastila pastry wares are studied. Influence of dietary addition of Lamidan and of Tsikorlakt is certain on quality of the finished goods.Документ Вплив дієтичної добавки "Ламідан" та цикорлакту на мінеральний склад та органолептичні показники нових пастильних кондитерських виробів(2010) Рудавська, Ганна Богданівна; Шаповалова, Наталія Петрівна; Лізогуб, ВіраУ статті проаналізовано ряд об’єктивних факторів проблеми йододефіциту, розглянуто доцільність використання у складі кондитерських виробів дієтичної добавки „Ламідан” та цикорлакту для створення нових пастильних виробів оздоровчого спрямування. Встановлено раціональні співвідношення компонентів та їх вплив на мінеральний склад нових продуктів, органолептичні властивості та оздоровчий ефект. The objective factors of the problem iodine deficit is analysed in the article. It also describes the use expedience of dietary addition of „Lamidan” and of Tsikorlakt in composition of confectionery products to form new pastila wares of health direction. Rational correlations of components and their influence are set in mineral structure of new products, органолептичні properties and health effect.