Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Інтенсифікація процесу змішування та гомогенізації компонентів мазей(2016) Прохоров, Олександр Миколайович; Доломакін, Юрій Юрійович; Білоконь, Майя АндріївнаВизначено режими приготування лікарської мазі на шнековому вертикальному змішувачі. Determine the mode of preparation of drug ointment on the vertical auger mixer.Документ Intensification of processes and perfection of equipment for mixing and extruding of yeast dough(2013) Telychkun, Volodymyr; Telychkun, Yuliia; Kravchenko, Alexander; Desyk, MykolaНа основі досліджень процесу замішування та екструдування газонаповненого тіста нами запропонована конструкція змішувально-бродильно-формувального агрегату, який дозволяє сумістити процеси безперервного інтенсивного замішування тіста, бродіння та формування розрихлених тістових заготовок безпосередньо на під хлібопекарської печі On the basis of research mixing of the gas-filled dough and extruding processes we proposed the design of mixing-fermentation-forming unit, which allows to combine the processes of continuous intensive mixing of dough, fermentation and formation of aerated dough pieces directly to the baking plate.Документ Модернізація транспортних систем екстракторів нахиленого типу(2013) Кадиков, Максим Григорович; Люлька, Дмитро МиколайовичУдосконалення дифузійного апарату полягає в модернізації транспортної системи, шляхом розміщення на зовнішніх витках шнеків гумових смуг для очищення теплообмінної поверхні корпусу, що дозволить покращити прогрівання сокостружкової суміші. Таким чином покращується процес передачі тепла від парових камер сокостружковій суміші, що в свою чергу підвищить ефективність екстрагування сахарози з бурякової стружки. Improving diffusion apparatus is to modernize the transport system, and placed on the outer orbits screw rubber bands for cleaning heat exchange surface of the body that will improve the heating sokostruzhkovoyi mixture. Thus improving the transfer of heat from the vapor chambers sokostruzhkoviy mixture, which in turn increase the efficiency of extraction of sucrose from beet chips.Документ Модернізація транспортних систем екстракторів нахиленого типу(2013) Кадиков, Максим Григорович; Люлька, Дмитро МиколайовичУдосконалення дифузійного апарату полягає в модернізації транспортної системи, шляхом розміщення на зовнішніх витках шнеків гумових смуг для очищення теплообмінної поверхні корпусу, що дозволить покращити прогрівання сокостружкової суміші. Таким чином покращується процес передачі тепла від парових камер сокостружковій суміші, що в свою чергу підвищить ефективність екстрагування сахарози з бурякової стружки. Improving diffusion apparatus is to modernize the transport system, and placed on the outer orbits screw rubber bands for cleaning heat exchange surface of the body that will improve the heating sokostruzhkovoyi mixture. Thus improving the transfer of heat from the vapor chambers sokostruzhkoviy mixture, which in turn increase the efficiency of extraction of sucrose from beet chips.Документ Вплив механічної обробки на зміну структурно-механічних властивостей тіста під час замішування(2012) Марченко, А. В.; Кравченко, Олександр Іванович; Теличкун, Юлія СтаніславівнаУ даній статті представлена інформація щодо використання шнекових робочих органів для інтенсифікації процесу обробки дріжджового тіста. This article describes how to use the screw working bodies to intensify the process of processing of the yeast dough.Документ Смесительно-бродильно-формующий агрегат(2013) Кравченко, Александр Иванович; Теличкун, Юлия Станиславовна; Теличкун, Владимир ИвановичНа основе исследований процесса cмешивания и экструдирования газонаполненного теста нами предложена конструкция смесительно-бродильно-формовочного агрегата, который позволяет совместить процессы непрерывного интенсивного замеса теста, брожения и формирования разрыхленных тестовых заготовок непосредственно на под хлебопекарной печи. On the basis of research mixing of the gas-filled dough and extruding processes we proposed the design of mixing-fermentation-forming unit, which allows to combine the processes of continuous intensive mixing of dough, fermentation and formation of aerated dough pieces directly to the baking plate.Документ Застосування програмного комплексу flow vision для дослідження процесу замішування дріжджового тіста в тістомісильній машині безперервної дії(2013) Марченко, А. В.; Кравченко, Олександр ІвановичОсновною метою замішування є утворення тістової маси зі специфічними фізичними властивостями, що забезпечують оптимальний перебіг процесів дозрівання тіста, його оброблення, випікання і, в результаті, одержання виробів високої якості. За допомогою програми Flow Vision запропоновано дослідити гідродинамічні процеси в камері тістомісильної машини.Документ Застосування шнекових змішувачів для інтенсифікації процесу обробки тіста(2012) Кравченко, Олександр Іванович; Марченко, А. В.Інтенсифікація процесу замішування може здійснюватись збільшенням частоти обертання робочого органу або зміною його конструкції і зменшити тривалість бродіння. Використання двошнекових робочих органів для замішування забезпечує інтенсифікацію процесу, покращуючи якісні показники готових виробів.