Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання нетрадиційної сировини при виготовленні хлібобулочних виробів
    (2015) Бортнічук, Владислав Вікторович; Сімахіна, Галина Олександрівна
  • Ескіз
    Документ
    Використання нетрадиційної сировини в технологіях ресторанної кулінарної продукції
    (2012) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Ворона, О. П.
    Розглянуто перспективи розроблення нової ресторанної продукції з використанням нетрадиційної сировини. The prospects of development of the new restaurant products with using alternative raw materials have been viewed.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження можливості використання м'яса диких тварин в технології фаршевих, делікатесних м'ясопродуктів та напівфабрикатів
    (2010) Чайка, Ю. М.; Шміголь, Т. Ю.; Москалюк, Оксана Євгеніївна
    Сучасні технології передбачають підвищення функціонально-технологічних властивостей м’ясних продуктів з використанням нетрадиційної сировини, а саме м’ясо оленя, страуса, дикого кабана та зайця для виробництва делікатесних комбінованих м'ясопродуктів. Нові відомості по використанню нетрадиційної сировини представляють певну зацікавленість щодо перспективи в зміцненні сировинної бази м'ясної промисловості, в забезпеченні тваринним білком, підвищенні біологічної цінності та виходу продукту. Modern technologies are designed to increase functional and technological properties of meat products using non-traditional raw materials, namely the meat of a deer, ostrich, wild boar and hare for the production of delicious combination of meat products. New information on the use of alternative raw materials represent a certain interest on the prospects for strengthening the resource base of the meat industry, in the provision of animal protein, increasing the biological value and the release of the product.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасна альтернатива м’ясному білку
    (2013) Харченко, Євген Іванович; Корецька, Ірина Львівна; Корж, Тамара Володимирівна; Перегуда, Микола Антонович
    Прописано можливості використання альтернативних видів білкової сировини. The possibilities of the use of alternative types of albuminous raw material are presented.
  • Ескіз
    Документ
    Використання нетрадиційної сировини та фітокомпозицій у виробництві кексів
    (2010) Кочерга, Валентина Іванівна; Назар, Мар'яна Ігорівна
    Запропоновано використання нетрадиційної сировини (борошно рисове і гречане) і фітодобавок з метою підвищення харчової цінності кексів. Alternative raw materials (rice and buckwheat flour) and phytosupplements are proposed with the aim of improving the nutritional value of cakes.