Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Розробка бісквітного напівфабрикату зниженої калорійності та подовженого терміну зберігання
    (2020) Фіщук, Анастасія Вікторівна; Лавренюк, Аліна Миколаївна; Кохан, Олена Олександрівна
    В даній роботі показана доцільність використання функціонального поліпшувача «Фрешкіпер» та низькокалорійного інноваційного харчового волокна – полідекстрози в технології виробництва бісквітного напівфабрикату. Підібрано їх оптимальне дозування у кількості 2% до загальної маси сировини та 10% до маси цукру відповідно. Запропоновані заходи дали можливість отримати вироби, які будуть більш стійкими до висихання при зберіганні, з відмінними органолептичними показниками та зниженим цукровмістом. This work shows the expediency of using the functional improver "Freshkeeper" and low-calorie innovative dietary fiber - polydextrose in the technology of production of semi-finished biscuit. Their optimal dosage was selected in the amount of 2% to the total mass of raw materials and 10% to the mass of sugar, respectively. The proposed measures made it possible to obtain a products that will be more resistant to drying during storage, with excellent organoleptic indicators and reduced sugar content.
  • Ескіз
    Документ
    Технологія бісквітних напівфабрикатів із борошном із горобини
    (2013) Мирошник, Юлія Анатоліївна; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович
    Запропоновано спосіб масляного бісквітного напівфабрикату з додаванням горобинового борошна, отриманого шляхом висушування плодів горобини червоної та їх подрібнення. The method for biscuit semi-finished product with the addition of ash flour obtained by drying and grinding the fruits of red ash is proposed.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи удосконалення кондитерської продукції з бісквітного тіста фітокомпозицією «жемчуг»
    (2012) Рижинко, А. В.; Назар, Мар'яна Ігорівна
    Представлено результати досліджень збагачення борошняних кондитерських виробів, у т.ч. бісквітних, фітокомпозиціями.