Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Покращення споживчих властивостей безглютенових хлібних виробів.
    (2022) Гетьман, Інна Анатоліївна; Чіхрай, Вікторія Ігорівна; Коломієць, Михайло Якович; Михонік, Лариса Анатоліївна
    У зв’язку зі зростанням кількості хворих на целіакію та поширення тенденцій здорового харчування стає очевидною необхідність розробки безглютенових хлібних виробів. Одним із напрямів покращення смако-ароматичних характеристик безглютенового хліба є використання заквасок. Отримані результати можуть бути використані при моделюванні нових рецептур для розширення асортименту та розвитку ринку безглютенових виробів. With the growing number of celiac patients and the spread of healthy eating trends, the need to develop gluten-free bread products is becoming apparent. One of the ways to improve the taste and aroma characteristics of gluten-free bread is the use of sourdough. The obtained results can be used in modeling new recipes to expand the range and market development of gluten-free products.
  • Ескіз
    Документ
    Управління безпекою макаронних виробів з додаванням лушпиння цибулі
    (2020) Чорна, Анастасія Іванівна; Дричик, Марія Юріївна
    Впровадження створеного плану на підприємстві з виробництва макаронних виробів з додаванням лушпиння цибулі гарантує якість і безпечність продукції, дотримання гігієнічних і санітарних умов ведення технологічних процесів. Implementation of the created plan at the production enterprise pasta with the addition of onion peel guarantees the quality and safety of products, observance of hygienic and sanitary conditions of conducting technological processes.
  • Ескіз
    Документ
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка показників споживних властивостей шкіряного взуття
    (2015) Мазур, Людмила Віталіївна; Артюх, Тетяна Миколаївна
  • Ескіз
    Документ
    Споживні властивості нових пастильних виробів оздоровчого спрямування
    (2012) Рудавська, Ганна Богданівна; Шаповалова, Наталія Петрівна; Ганич, Оксана Миколаївна
    Вивчено споживні властивості нових пастильних кондитерських виробів. Виявлено вплив дієтичної добавки Ламідан і цикорлакту на якість готової продукції. Consumer properties of new pastila pastry wares are studied. Influence of dietary addition of Lamidan and of Tsikorlakt is certain on quality of the finished goods.
  • Ескіз
    Документ
    Споживні властивості та безпечність фруктово-ягідних кондитерських виробів
    (2009) Шаповалова, Наталія Петрівна
    Надано характеристику розробленого зефіру, виготовленого на основі продукту-аналогу традиційної рецептури і технології виробництва. Склад нового продукту відрізняється тим, що цукор замінено цукрозамінником, в основі якого лежить стевія, в якості барвника використано натуральний сік буряку столового, та додано екстракт ехінацеї пурпурною, як імунностимулятор. Characterized developed marshmallow made ​​on the basis of traditional analog product formulation and production technology. The composition of the new product differs in that sugar is replaced sweetener, which is based on stevia, as a dye used natural juice beet and added extract of Echinacea purpurea as imunnostimulyator.